Foto: Det Norske Brenneri
Foto: Det Norske Brenneri

Salgssuksess for akevitt med pant 

I juli-slippet på Vinmonopolet kom den første norske akevitten med pantemerke.  Nå kan Det Norske Brenneri i Grimstad melde om rekordsalg.

Publisert

– På litt over tre uker er det solgt over 7800 flasker av Fiskersnaps, forteller daglig leder i Det Norske Brenneri, Odd Nelvik.

Nytt opplag

– Det er tydelig at både fiskere, friluftsfolk og akevitt-elskere har satt pris på at de nå kan få en norsk akevitt på plastflaske og med pantemerke, sier Nelvik.

– Det er tomt på lageret i Grimstad nå, men heldigvis finnes Fiskersnapsen på polet. Vi bretter opp ermene og produserer nytt opplag i disse dager, sier Nelvik.

Positivt

Alle undersøkelser viser at med pantemerke blir over 95 prosent av alle flasker levert i retursystemet og gjenvunnet. Denne akevitten er dessuten bærekraftig fra innerst til ytterst. Laget på potetsprit, der det kun brukes poteter som ellers ville ha blitt kastet. Og selvsagt med grønne vekster – urter, blomster og krydder fra naturen, heter det i en pressemelding.

Fiskersnapsen har en tiltalende smak av eple og plomme, dernest svalende karve og frisk mynte. Avslutter mot søt lakris og vedvarende madeira. Fyldig og frisk. Fiskersnapsen er tilgjengelig i Polets basisutvalg.

På flasken er det også informasjon om alle rekord-fiskene både i saltvann og ferskvann. Så da vet man straks om man har fanget selveste norgesrekorden.

Varenummer: 11063202

Pris: 279,50 kroner (0,5 liter)

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS