Wilhelm Hartwig blir Amerikalinjens hotelldirektør. (Foto: Marcin Ptak)

Skal lede Stordalens Amerikalinje i Oslo

Wilhelm Hartwig blir ny hotelldirektør på Petter A. Stordalens nye Oslo-prosjekt, hotellet Amerikalinjen, som snart ser dagens lys like ved Sentralbanestasjonen. Han tiltrer stillingen 1. august 2017, og Amerikalinjen åpner dørene sommeren 2018

Publisert

Hartwig som har lang fartstid i hovedstadens hotellbransje.

Han begynte i hotellbransjen som «bellman» i 2001, men har siden den gang steget i gradene. De siste fem årene har han utmerket seg i en rekke ulike stillinger og demonstrert en unik lidenskap og teft for hotelldrift, senest som hotelldirektør for Clarion Collection Hotel Folketeateret og Clarion Collection Hotel Gabelshus i Oslo.

Hotellet Amerikalinjen åpnes i 2018. (Foto: Nordic Choice Hotels)

Den Norske Amerikalinje

Det gule signalbygget midt på Jernbanetorget rommet i sin tid kontoret til den svært tradisjonsrike Den Norske Amerikalinje.

Nå skal bygget gjennom en transformasjon, men bakgrunnen gjør at mennesker i bevegelse blir en sentral del av DNAet til det nye hotellet. Amerikalinjen får 124 rom når det åpnes neste år.

– Skrekkblandet fryd

– Det er med skrekkblandet fryd jeg går inn i dette prosjektet, men jeg er trygg på at vi frem til åpning skal tiltrekke oss de aller beste medarbeiderne i Norge. Mennesker som brenner for service og mangfold og som forstår verdien av autentisitet for å kunne skape unike gjesteopplevelser. Jeg gleder meg enormt til å få lede utviklingen av hotellet og ser frem til å være med å sette Amerikalinjen på kartet, sier Wilhelm Hartwig.

– Et lederskap som inspirerer

– Wilhelm Hartwig har vært en stor bidragsyter på Clarion Collection Hotel Gabelshus og Clarion Collection Hotel Folketeateret. og begge har hatt fin utvikling under hans ledelse, sier Tina Våtvik Olsen, driftsdirektør i Clarion Collection Norge.

– Hans bakgrunn viser til et lederskap som inspirerer de rundt han, driver resultater og spisser konsepter. Han er med andre ord helt rett for dette prosjektet og vi ser frem til å følge han i utviklingen av hotellet forteller Trond Bastiansen (Chief Operating Officer) i Nordic Hotels & Resorts, som driver Amerikalinje.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS