Radisson Blu Mountain Resort i Fageråsen i Trysil. (Foto: Radisson Hotel Group)
Radisson Blu Mountain Resort i Fageråsen i Trysil. (Foto: Radisson Hotel Group)

Endringer i Trysil-ledelsen

Maria Åhgren blir ny administrerende direktør for de to Radisson Blu-hotellene i Trysil, Radisson Blu Mountain Resort i Fageråsen og Radisson Blu Resort Trysil på sørøstsiden av fjellet. Helge Bonden, som har vært konstituert direktør siden 2017, blir nå destinasjonssjef for SkiStar i Trysil.

Publisert
Maria Åhgren. (Foto: Radisson Hotel Group)
Maria Åhgren. (Foto: Radisson Hotel Group)

Åhgren har lang erfaring i hotell- og restaurantbransjen, hvor hun har hatt roller som eier, daglig leder og hotelldirektør. Hun går fra sin stilling som administrerende direktør i Dömle Herrgård med gode resultater bak seg og ser frem til det nye oppdraget i Trysil.

– For en drømmejobb! Det å få lede to fantastiske hotell med engasjerte og lidenskapelige medarbeidere i Norges største skianlegg er både spennende og utfordrende. Jeg er sikker på at vi sammen vil skape en strålende fremtid med enda flere skandinaviske og internasjonale gjester, sier Åhgren.

Helge Bonden. (Foto: Ola Matsson)
Helge Bonden. (Foto: Ola Matsson)

Blir ny destinasjonssjef for SkiStar

Helge Bonden, som har vært konstituert administrerende direktør siden november 2017, er veldig fornøyd med rekrutteringen.

– Åhgren er en erfaren leder og lagspiller med stor drivkraft og energi som vil være av viktig for resorthotellene og Trysil, sier Bonden.

Radisson Blu Resort Trysil. (Foto: Ola Matsson)
Radisson Blu Resort Trysil. (Foto: Ola Matsson)

Bonden er for øvrig ansatt som ny destinasjonssjef for SkiStar i Trysil. Han starter i stillingen 1. september 2018, og overtar etter Bo Halvardsson (62).

God sesong i Trysil

Helge Bonden forteller at vintersesongen 2017-18 har vært historisk god for resorthotellene i Trysil, og har også forventninger til sommersatsingen:

Vi ser et økende besøk om sommeren og i fjor hadde vi en vekst på 39% i antall gjestedøgn. Vi vil derfor fortsette med å tilrettelegge for våre sykkelgjester. Denne sommeren oppgraderes Radisson Blu Bike Park rett utenfor døren. I tillegg vil vi ha vår restaurant Sagbruket åpen for lunsjservering til sultne syklister. Radisson Blu Resort Trysil skal dessuten for andre gang være hovedarena for Norges største sykkelfestival, Utflukt, 21. - 24. juni, sier Bonden i en pressemelding.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS