Reykjavik. (Foto: Radisson Hotel Group)

Det første nordiske Radisson Red-hotellet

Det første Radisson Red-hotellet i Norden blir å finne i Reykjavik. Hotellet, som får 195 rom, skal etter planen åpnes i andre kvartal i 2020.

Publisert

Det helt nye kysthotellet på 17 etasjer vil tilby panoramautsikt over havet, byen og fjellene. Hotellet skal ligge i sentrum, kun et par minutters gåavstand til den største handlegaten, rekreasjonsområdene og forretningsstrøket i byen.

Eksklusiv hotellmerkevare

«Radisson Red er Radisson Hotel Groups eksklusive hotellmerkevare, som tilbyr en leken vri på det konvensjonelle. Hos Radisson Red er designet nyskapende og atmosfæren uformell. Målet er at gjestene skal få spennende og minneverdige opplevelser, som de ønsker å dele med sine venner og bekjente», heter det i en pressemelding fra Radisson Hotel Group.

– Vi er henrykt over å kunne bringe Radisson Red til enda en levende og urban hovedstad. I Reykjavik blomstrer turismen mye takket være øyas spektakulære og enestående naturopplevelser, uttaler Elie Younes i Radisson Hotel Group i pressemeldingen.

Femte Radisson-hotellet i Reykjavik

Dette nye Radisson Red-hotellet er i godt selskap med de andre Radisson Red-hotellene verden over, i byer som Brussel, Campinas, Cape Town, Glasgow og Minneapolis. Med dette nye Radisson Red-hotellet øker Radisson Hotel Groups hotellportefølje på Island til totalt fire hoteller. De nåværende hotellene på Island er boutiquehotellet Radisson Blu 1919 Hotel, Reykjavik i byens sentrum, det nyrenoverte Radisson Blu Saga Hotel, Reykjavik i den vestlige bydelen, samt Park Inn by Radisson Reykjavik Keflavik, som ligger kun fem kilometer fra Keflavik internasjonale lufthavn.

Reisende fra hele verden kommer for å oppleve den fantastiske islandske naturen, med isbreer, varme kilder og spektakulært landskap. I tillegg til et rikt kulturliv, kan gjester også få muligheten til å få et glimt av nordlyset. Reisemålet er populært blant både fritidsreisende og forretningsreisende, takket være de unike naturopplevelsene og de praktiske reiseforbindelsene fra byer som New York og London.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS