Ny plantebasert is-serie

Hennig-Olsen Is lanserer en helt ny plantebasert is-serie. Idyll kommer i tre smaker, salt karamell, sjokolade og jordbær.

Publisert

– Interessen for plantebaserte produkter er sterkt økende; også for is-kategorien. Vår produktutviklingsavdeling har gjort en fantastisk jobb med å utvikle en helt ny serie med plantebaserte produkter, som har blitt til Idyll. Målsettingen med Idyll har vært å utvikle produkter med den samme nydelige smaken og gode konsistensen som fløteis. Den skal levere på kremen av iskrem og inneholder rikelig med nydelige sauser og biter, sier administrerende direktør i Hennig-Olsen Is, Paal Hennig-Olsen.

Dødt løp i blindtest

Hennig-Olsen Is har gjennomført mange tester for å sikre kvaliteten på den nye is-serien.

– Vi har gjennomført en rekke blindtester av produktene med forbrukere. Mange reagerte med overraskelse da de ble fortalt at de hadde spist plantebaserte is-produkter. Is er jo et nytelsesprodukt og da må smak og konsistens være på topp, det er det vi har jobbet aller mest med på disse produktene. Det er viktig for oss å leve opp til forbrukers forventninger og gjerne overraske forbruker, sier Hennig-Olsen.

Trend for alle

Iskremprodusenten ser fram til å bringe plantebaserte alternativer ut til flere, både de som er veganere, allergikere, fleksitarianere, eller de som bare er åpne for å prøve plantebaserte alternativer. Hennig-Olsen har derfor valgt å satse på de brede, store smakene i Idyll-serien.

– Vi skal være hele Norges iskrem og ha noe for alle – og det skal være godt. Salt karamell og sjokolade er populære smaker og det samme gjelder jordbær, og jordbærvarianten er faktisk helt unik for Idyll-serien, sier Hennig-Olsen.

Produktene

Idyll er laget på samme ris- og kokosbase som annen plantebasert is fra Hennig-Olsen Is. Alle tre variantene kommer i bokser på 500 ml. Idyll Salt Karamell består av fyldig salt karamell-is med salt karamellsaus og sjokoladepeanøtter. Idyll Sjokolade består av fyldig sjokolade-is med karamellsaus og myke browniebiter og Idyll Jordbær består av jordbæris med fyldig jordbærsaus.

Iskremprodusenten fra Kristiansand har fra tidligere også Krone-is Vegan Jordbær, Crème Mandel Vegan samt vegansk kuleis med kokos i sortimentet. Alle utviklet med plantebaserte råvarer.

Idyll er tilgjengelig fra uke 18.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS