Det er ikke første gang Atle Hovi kan ønske TV2 velkommen til Beitostølen. Her intervjues han av reporter Stein Akre i TV2-nyhetene. (Foto: DestinasjonsKirurgene)

TV2 har valgt seg Beitostølen i førpåsken

Fra Beitostølen meldes det at TV2 Nyhetskanalen skal ha daglige «påskesendinger» fra Beitostølen fra lørdag til onsdag før skjærtorsdag.

Ja, visst, vi er på vei til Beitostølen også i år. Vi starter førstkommende lørdag, og så skal jeg ha minst tre daglige live-innslag på TV 2 Nyhetskanalen, til og med onsdag før skjærtorsdag, sier vaktsjef og reporter i TV2, Leslie Tangen.

Blest rundt Beitostølen

Det betyr sendinger i fem dager med minst 15 ulike live-innslag fra Beitostølen.

Direktør Atle Hovi i Beitostølen Resort synes det er stas å få TV2 på besøk i påsken.

– Ja, dette er veldig trivelig. Det sier noe om posisjonen Beitostølen har fått når TV2 velger å sende direkte på Nyhetskanalen fem dager. Påske-bookingene er veldig bra, det er meldt minusgrader i dagene framover og inn i påskeuka, så dette tegner til å bli ei virkelig knallpåske, sier Hovi.

Gode erfaringer

– Vi har veldig gode erfaringer med Beitostølen fra våre tidligere prosjekter der, så vi satser på at det blir like hyggelig og spennende som alltid, sier Tangen.

– Mange avtaler i boks?

– Folk stiller opp og vi har allerede mange spennende avtaler på blokka. Er jo en hel del fargerike mennesker som er på Beitostølen i påska.

– Spesielle tema?

– Det blir alt fra skismøring til hvordan Valdres forbereder seg på å takle mottaket av ukrainske flyktninger. Vi skal møte lokale ildsjeler og også flere kjente profiler som har påskeferien på Beitostølen, sier Tangen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS