Her er 2018-utgaven av Arvesølvet. (Foto: Det Norske Brenneri)
Her er 2018-utgaven av Arvesølvet. (Foto: Det Norske Brenneri)

Nye Arvesølvet er her

Her er Nye Arvesølvet. Den er lagret 24 måneder på de beste sherryfatene hos Det Norske Brenneri.

Publisert

«Det er en kjent sak at arvesølvet trenger en finpuss av og til. Arvesølvet Aquavit har siden den ble lansert i 2011 blitt en viktig del av akevittsortimentet i Norge. Nå kommer den i ny drakt, og med 24 måneders lagring på våre beste sherryfat fra Spania», heter det i en pressemelding.

Foto: Det Norske Brenneri
Foto: Det Norske Brenneri

– I den nye utgaven av denne akevitten har det vært viktig for oss å tydeliggjøre navnets betydning. Arvesølv som arvegods og arvesølv som naturlig råvare, er begge grunnleggende assosiasjoner når nye Arvesølvet Fatlagret Aquavit nå blir lansert. Norske tradisjoner og arvesølv blir presentert med inspirasjon fra rosemaling, bunader, bunadsølv, sølvtråd, treskjæring og det grunnleggende i norsk natur, selve urfjellet, forklarer produktansvarlig Jarle Nereng i Det Norske Brenneri i pressemeldingen.

Sammen med Design Horse har Det Norske Brenneri utviklet den nye etiketten.

– Nå står Arvesølvet Fatlagret Aquavit i stil med innholdet, og våre eksisterende og nye kunder får enda større glede av sitt arvesølv, sier Nereng.
Arvesølvet Aquavit er tildelt en rekke internasjonale priser for sin kvalitet, senest en gullmedalje fra New York International Spirits Competition i 2017.

Her er smaksnotatene til masterblender Jon Bertelsen hos Det Norske Brenneri: «På nesen vil du kjenne appelsin, plommer og sitrusoljer, samt hvit grapefrukt, karve, kardemomme, koriander, stjerneanis og vanilje. En kompleks smak med karve, anis, appelsinmarmelade og lakrisrot. Ettersmaken varer og varer, med kryddertoner helt til siste slutt».

Nye Arvesølvet Fatlagret Aquavit Nytes helst til tradisjonell norsk mat, eller alene i et tulipanformet glass.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS