Lærlinger, som var med på tur til VM for kokkelandslag i Luxembourg i 2022, sammen med Christer Rødseth.
Lærlinger, som var med på tur til VM for kokkelandslag i Luxembourg i 2022, sammen med Christer Rødseth.

Lærling? Bli med til kokke-OL i 2024

Asko Servering inviterer 12 lærlinger med på tur til IKA Culinary Olympics (kokke-OL), som arrangeres fra 3. til 7. februar 2024 i Stuttgart i Tyskland. – Bli med for å heie frem de norske kokkelandslagene, sier Tore Trangmyr og Nina Borgen hos Asko Servering.

Lærlinger på Asko-tur i 2022.
Lærlinger på Asko-tur i 2022.

– Vi er på jakt etter søknader fra lærlinger som brenner for faget og som ønsker faglig påfyll og inspirasjon. I søknaden forteller du litt om deg selv og hvorfor du mener at vi skal velge deg. Du kan også sende inn søknaden i form av en video. Det er bare ett krav som må overholdes, og det er at du må ha fylt 18 år innen utreisedatoen 3. februar 2024. Vi tar også imot søknader/nominasjoner fra serveringssteder som har lærlinger, og som mener at akkurat deres lærling bør få være med på en slik tur, forteller de to.

Opplevelser

Tre av deltakerne på juniorlandslaget i aksjon i VM for kokkelandslag i 2022.
Tre av deltakerne på juniorlandslaget i aksjon i VM for kokkelandslag i 2022.

– Vi er opptatt av å kombinere gode faglige innslag med flotte matfaglige opplevelser. På den forrige turen til VM fikk vi blant annet smake på juniorlandslagets konkurransemeny – for å nevne noe. For oss som arrangerte turen, var det utrolig fint å oppleve den gode stemningen og samholdet mellom lærlingene. De ga oss også innsikt i spørsmål og problemstillinger som opptar de. Vi har mye å lære av neste generasjons kokker, fortsetter Trangmyr og Borgen.

Viktig med rekruttering

I Asko Servering er de opptatt av rekruttering til serveringsbransjen, og er stolte over å være sponsor til Norske Kokkers Landsforening og kokkelandslagene, og Asko Servering er også aktivt med i Stiftelsen for rekruttering til restaurant- og matfag.

– Vi mener det er viktig å trekke med lærlingene på spennende og viktige bransjebegivenheter. Nå ser vi frem til å invitere med oss mange hyggelige, dyktige og nysgjerrige lærlinger til kokke-OL i Stuttgart, sier Trangmyr og Borgen.

Søknadsfristen er 1. august

Klikk her for å søke

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS