Frode Rønne Malmo (Aspelin Ramm) og daglig leder i Furset kantine, Cecilie Grøsland. (Foto: Finn Ståle Felberg)
Frode Rønne Malmo (Aspelin Ramm) og daglig leder i Furset kantine, Cecilie Grøsland. (Foto: Finn Ståle Felberg)

Byr på kontorlunsj av beste kvalitet

Via Vika er et av de største og mest påkostede nybyggprosjektene i Oslo. Når dørene til det nye kontor- og handelsbygget åpner sommeren 2021, får leietakerne et lunsjtilbud som matcher omgivelsene.

Publisert

Fursetgruppen, konsernet bak blant annet stjernerestauranten Maaemo, Grand Café og Festningen Restaurant, skal sikre at de kulinariske fristelsene som serveres på huset er av ypperste kvalitet.

Fursetgruppen er en naturlig samarbeidspartner

Via Vika er under bygging. (Foto: Finn Ståle Felberg)
Via Vika er under bygging. (Foto: Finn Ståle Felberg)

– Vi har høye ambisjoner for Via Vika, og vi ønsker å gi leietakerne våre en lunsjopplevelse som ingen i Oslo kan matche. Fursetgruppen er en naturlig samarbeidspartner. De skal sørge for et uslåelig mattilbud for leietakerne. Maten skal være næringsrik, variert og velsmakende, sier Frode Rønne Malmo, som sammen med Enza Mola Sundbye er ansvarlig for utleie av handelslokalene i Via-prosjektet.

Eies og utvikles av Aspelin Ramm og Storebrand

Via Vika eies og utvikles av Aspelin Ramm og Storebrand. Eierne har høye ambisjoner for bygningskvalitet, opplevelse og bærekraft. Lunsjlokalene skal derfor ikke stå tomme utenom kjernetiden, men gjøres tilgjengelig for utleie til arrangementer og seminarer, også for utenforstående. Det vil også legges til rette for frokostservering.

– Vi er veldig stolte av å få tilby vår bredde av kompetanse innen ulike måltidsløsninger til Via. Gjennom vår stolthet for faget vil vi skape inspirerende og stemningsfulle matopplevelser, samtidig som vi ivaretar kravene som stilles til bærekraftig drift, sier daglig leder i Furset kantine, Cecilie Grøsland.

Viktig med godt mattilbud

– Godt mattilbud er svært viktig for våre medarbeidere. Det er derfor en gledelig nyhet at Fursetgruppen skal stå bak lunsjtilbudet i Via. Vi har allerede gode erfaringer med Fursetgruppen gjennom en rekke interne og eksterne arrangementer, sier Anne Therese Bogen, HR-sjef hos Thommessen, som flytter advokatkontoret til Via Vika.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Via Vika

Via Vika (tidligere House of Oslo) vil styrke bylivet i Vika med nye byrom, spennende spisesteder og butikker på bakkeplan.

Oppover i etasjene blir det kontorlokaler med god utsikt og gode, bærekraftige løsninger. Prosjektet skal sertifiseres med BREEAM-NOR Excellent og Energiklasse A.

Innflytting: 2021

Areal: 62 500 kvadratmeter

Eiere: Aspelin Ramm og Storebrand

Arkitekt: Schmidt Hammer Lassen (DK)

Les mer på Viavika.no.

Fursetgruppen AS

Fursetgruppen er en ledende aktør innen restaurantdrift og servering med over 25 restaurantkonsepter, kantiner og selskapslokaler i stor-Oslo.

Selskapet ble grunnlagt av kokken Bjørn Tore Furset i 1997, og siden den gang har søkelyset vært på kvalitet, kompetanse og gjestenes totale opplevelse.

Les mer på Fursetgruppen.no.

Powered by Labrador CMS