Nytt klimavennlig alternativ fra Max

Pepper Jack Chicken er et nytt klimavennlig alternativ fra Max. Grand Deluxe Pepper Jack gjør en gjesteopptreden hos Max. Denne gang også som et mer klimavennlig alternativ: Pepper Jack Chicken. Max’ kylling og kjøtt 100 prosent norsk.

Publisert

– Pepper Jack 'n' Bacon er en klassisk kampanjeburger. Det er kyllingalternativ for dem som foretrekker hvitt kjøtt og uten bacon, sier administrerende direktør i Max, Richard Bergfors, i en pressemelding.

Norsk kjøtt

Grand Deluxe Pepper Jack består kun av norsk kjøtt eller kylling, med et lag av kremet Pepper Jack-ost og Creoledressing. Burgere serveres i Max Frisco brød. Som navnet antyder, inneholder også den klassiske versjonen Pepper Jack 'n' Bacon – bacon.

– For oss er det naturlig å velge norsk kjøtt og kylling. Norsk kjøtt holder høy kvalitet, og norsk landbruk har det laveste antibiotikaforbruket i Europa, sier Bergfors.

Klimamerket meny

Max var først i verden med klimamerket meny i 2008, hvor hele produksjonskjeden fra jord til bord er klimakompensert. Tidligere i år startet dessuten Max arbeidet med en enda mer klimavennlig og grønnere meny: Mer kylling, fisk og vegetar.

Målet er at hver tredje bestilling skal være noe annet enn rødt kjøtt innen 2020.

I to måneder

Kampanjeburgere Pepper Jack Chicken og Pepper Jack 'n' Bacon lanseres 18. august, og er tilgjengelig frem til 19. oktober på alle Max-restaurantene.

Max har per i dag fire restauranter i Norge: To i Oslo (Grønland og Karl Johan), en på Lier ved Kjellstad og én i Ringsaker.

Powered by Labrador CMS