Niru Kumra og Masalamagic gir ut sin andre kokebok. (Arkivfoto: Morten Holt)
Niru Kumra og Masalamagic gir ut sin andre kokebok. (Arkivfoto: Morten Holt)

Niru Kumra med ny kokebok

Niru Kumra og Masalamagic er nå klar med sin andre kokebok; «Magien i det indiske kjøkken». Boka inneholder over 70 oppskrifter på fingermat og småretter, hovedretter, tilbehør, desserter og drikke.

Publisert

Dette er Niru Kumras andre kokebok, og den gis ut i samarbeid med Cappelen Damm. Hennes første kokebok, «Indisk mat på norske fat», ble gitt ut i 2004.

Fra India til Norge

Niru Kumra er født i India, men kom til Norge som 8-åring, og vokste opp i Fredrikstad. Nå er hun bosatt og driver Masalamagic i Oslo.

Niru Kumras datter Aditi har stått for matstylingen. (Foto: Masalamagic)
Niru Kumras datter Aditi har stått for matstylingen. (Foto: Masalamagic)

Hennes visjon er å gjøre indisk mat like kjent som pizza, pasta og taco. Til daglig har hun en matserie Nirus Masalamagic med autentiske og allergivennlige indiske smaker i NorgesGruppens butikker, holder matkurs, arrangerer mat- og kultur reiser til India, og tilbyr catering til store og små arrangementer.

Magien i det indiske kjøkken

Gjennom boken får du innsikt og kunnskap i bruken av indiske krydder, råvarer og litt historie. Vedlagt oppskriftene finner du en egen notis med «Nirus tips», der det blant annet foreslås vegetar/veganske eller allergivennlige tips.

Alle rettene er merket om de er vegan, vegetar eller glutenfrie. Hver rett har et kjøttfritt alternativ og vis versa for kjøttretter. Boka har stor variasjon med hele 70 indiske oppskrifter med forskjellig nivå. Bildene er tatt av Josefin Linder, mens Niru Kumras datter Aditi Kumra har stått for matstylingen.

Boka har en veiledende pris på 379 kroner.

Her kan du bestille boka

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS