Quality Hotel Edvard Grieg. (Foto: Hotellet)
Quality Hotel Edvard Grieg. (Foto: Hotellet)

En julebordnyhet i februar

Quality Hotel Edvard Griegs julebordshow har hatt lange ventelister to år på rad. I 2018 utvides konseptet ytterligere.

Publisert

«Tilbakemeldingene har vært fantastiske, og arbeidet startet med å lage en pakke som ville slå an i 2018 også og da øke til tre helger. Nå håper og tror hotellet at dette tar like fyr som tidligere år med hele 4500 billetter til salgs. Det har blitt snakket om at julebordmarkedet er på vei ned en god stund her i Bergen, men etterspørselen på dette konseptet viser at det absolutt er på vei opp igjen», heter det i en pressemelding fra hotellet.

Lange ventelister

I 2016 lanserte Quality Hotel Edvard Grieg storsatsning på julebordshow med både mat og underholdning. Det ble da utsolgt på kun to uker – med lange ventelister, og i 2017 med utvidelse til to helger ble det også fullt flere måneder før showstart.

– Storsal som skapt for et slikt arrangement

Konseptet er laget i samarbeid med Topp Arrangement AS, som står for booking av artister og gjennomføringen.

– De har vært en utrolig proff samarbeidspartner som er med i hele prosessen, og vi håper på å utvide konseptet enda mer fremover, sier hotelldirektør på Quality Hotel Edvard Grieg, Kjetil Røed.

– Vi var spente på om vi fikk fylt opp hele fire kvelder i 2017, men med ventelister nok en gang så kan vi ikke annet enn å satse på å fylle opp seks kvelder dette året. Storsalen der på nærmere 1000 kvadratmeter er som skapt for slike arrangementer, uttaler Kristian Ugelstad i Topp Arrangement.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS