Fra juniorsuiten på Stora Hotellet i Umeå. (Foto: Hotellet)

Historisk hotell inn i Best Western

Det prisbelønte designhotellet Stora Hotellet i Umeå blir en del av Best Western Hotels & Resorts fra januar 2018.

Publisert

Hotellet får i tillegg merkingen BW Premier Collection by Best Western, som er det mest eksklusive varemerket i hotellkjeden.

Hotell siden 1895

Store Hotellet holder hus i historisk bygning i Umeå, der det har vært hotell siden 1895.

Som rådhus og sjømannshus har hotellet tilbudt grensesprengende møter og opplevelser for sine gjester i over 100 år.

– Som privateid virksomhet med stor integritet, klar profil og vårt eget sterke varemerke var det viktig for oss å finne en partner med forståelse for selvstendige, eksklusive hotell som også kunne møte oss forretningsmessig med et sterkt partnerskap, sier administrerende direktør for Fort Knox, eierselskapet til Stora Hotellet, Markus Olsson, i en pressemelding.

Vunnet flere priser

Det unike designet har de tre siste årene sikret Stora Hotellet utmerkelsen Travellers Choice fra TripAdvisor. Hotellet har også tidligere vunnet en utmerkelse fra det prestisjefylte Boutique Hotel Awards.

– Vi jobber kontinuerlig med å utvide hotellfamilien vår. Det viktigste er ikke å være størst, men å ha en utsøkt mix av hotellperler som matcher ulike gjesters behov. Vi ønsker Stora Hotellet velkommen, sier administrerende direktør i Best Western Hotels & Resorts Scandinavia, Johan Kukacka.

Også søsterhotellet med

«BW Premier Collection består av eksklusive boutiquehoteller med minst fire stjerner, førsteklasses service, flott design og utvidede fasiliteter. Hotellene passer til reisende som søker en helhetsopplevelse av høyeste kvalitet i alt fra overnatting og møteplass til måltider og omkringliggende tilbud», heter det i en pressemelding.

I forbindelse med tilslutningen av Stora Hotellet, blir også det innovative og moderne søsterhotellet U&Me Hotel med i Best Western Hotels & Resorts nye varemerke, BW Signature Collection, som aller første medlem.

Les også: Lanserer BW Signature Collection

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS