Öjaby Herrgård. (Foto: Best Western)

Herregård inn i Best Western

Hotellet Öjaby Herrgård utenfor Växjö blir en del av Best Western Hotels & Resorts. Hotellet får navnet Sure Hotel by Best Western Öjaby Herrgård.

Publisert

Det siste tilskuddet i Best Western-familien er den pittoreske herregården Öjaby Herrgård, som ligger i hjertet av Småland.

«Herregården ble bygd på midten av 1800-tallet, og er Växjös fremste destinasjon for konferanse og gjester som ønsker å nyte natur, avslapping og prisbelønnet mat», heter det i en pressemelding.

Ved Växjö

Växjö er en av Smålands største steder med en voksende flyplass og nye flyruter under ombygging. Byen puls og grønne omgivelser gjør Växjö til et stadig mer populært reisemål.

Öjaby Herrgård ligger et kvarters biltur fra Växjö sentrum og fem minutter fra Växjö flyplass

– Når vi blir medlem i Best Western, blir vi eksponert verden over, noe vi håper vil lokke flere besøkende til oss på Öjaby Herrgård. Å møte gjestens krav er svært viktig for oss, derfor kommer vi til å foreta en opprustning av ikke bare hotellet, men også måten vi jobber på, sier direktør på Öjaby Herrgård, Robert Kroon.

Sure Hotel

Best Western Hotels & Resorts består av flere underliggende varemerker, alle med sitt spesifikke preg. Sure Hotel er en merking for utvalgte hoteller der service og komfort står i fokus.

– Vi er glade for å kunne tilby gjestene våre et Sure Hotel i Växjö. Hotellet drives av en driftig entreprenør som har skapt et herlig hotell med et utpreget fokus på service, sier Johan Michelson, Sverigesjef på Best Western Hotels & Resorts.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS