Hotell Erikslund blir et Best Western-hotell. (Foto: Best Western)

Nye Best Western-hoteller i Ängelholm

Best Western Plus Hus 57 og Hotell Erikslund ble 15. mars en del av Best Western Hotels & Resorts.

Publisert

Med de nye tilskuddene forsterker hotellkjeden sin posisjon nordvest i Skåne.

Hus 57 går inn i kjeden som et Best Western Plus-hotell, et varemerke som kjennetegner hoteller med godt servicenivå og høy standard.

Hus 57 drives og eies av Pia Hansson og Mattias Frisk. (Foto: Best Western)

Best Western Plus Hus 57

Best Western Plus Hus 57, som åpnet dørene 15. mars, er et moderne designhotell. Hotellet lokker med store sosiale områder med kafé, bar og restaurant.

Hus 57 drives og eies av Pia Hansson og Mattias Frisk, som deler på direktør-rollen.

– Vi kjenner oss veldig igjen i tankene Best Western har rundt hvordan Hus 57 skal fungere som en lokal møteplass. Vi ønsker å være til stede for ängelholmerne uansett hva de ønsker å gjøre – jobbe, ta en kaffe, spise eller ta et glass. Vi har også planer om å jobbe med kultur og musikk fremover, sier Mathias Frisk i en pressemelding.

Best Western Hotel Erikslund

Best Western Hotels & Resorts drives av lokale entreprenører og kjernen i hotellfamilien er et sterkt lokalt engasjement på samtlige destinasjoner der hotellkjeden driver virksomhet.

Hotell Erikslund i Ängelholm ble også et Best Western-hotell fra 15. mars, og har fått navnet Best Western Hotell Erikslund. Hotellet har et tilbud som vender seg både til turister og lokalbefolkningen. Dette har lenge vært et populært sted for konferanser, takket være den unike beliggenheten mellom Ängelholm og Helsingborg. For å styrke sin posisjon mot lokalbefolkningen ytterligere, er restauranter, spa og et stort treningsanlegg på 500 kvadratmeter tilgjengelig for alle.

– Vi ser frem til å styrke vår posisjon i Ängelholm med to hoteller som både har tydelig lokal forankring og en genuin interesse for ängelholmerne, sier Sverige-sjef i Best Western Hotels & Resorts, Johan Michelson.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS