Dette er den hemmelige Bocuse d’Or-ingrediensen

Dette er den hemmelige ingrediensen, som Christian A. Pettersen må hanskes med når han skal i aksjon i Bocuse d’Or Europe i Torino tirsdag morgen. Dermed ble spaghetti den hemmelige ingrediensen begge konkurransedagene.

Publisert

Ingrediensen ble avslørt nå i kveld: I morgendagens konkurranse dreier seg om en veldig tynn type spaghetti, Barilla spaghetti no 7.

– Jeg tror vi skal klare å håndtere denne sammen med det andre sm er på tallerkenen. Laget er på saken, og mer enn klare for dyst tirsdag morgen, sier daglig leder for Stiftelsen Bocuse d'Or Norge, Arne Sørvig.

– Et pluss for de kreative kokkene

– De fleste nasjonene trodde nok at det ville bli en urt eller en «finere» råvare av et eller annet slag, men så ble det så enkelt – og så vanskelig, som spaghetti. Egentlig er det helt genialt. Det er en kjempegod test, og vil skille ut de mest kreative kokkene. Det vil rett og slett teste utøvernes praktiske evner som kokk, sier Arne Sørvig.

Les også: Bocuse d’Or Europe i gang – Norge spent på den hemmelige ingrediensen

Han har tro på at Christian A. Pettersen uansett vil løse oppgaven.

– Dette passer oss helt utmerket. Vi vet at Christian er en særdeles kreativ kokk med lang og grundig konkurranseerfaring. Samtidig har vi en coach (Gunnar Hvarnes, red.anm) som har vært med i dette gamet i lang tid. Dette løser vi!! sier en optimistisk Arne Sørvig.

Her kan du lese hva arrangøren skriver om den hemmelige ingrediensen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS