BDO.jpg

I dag startet Bocuse dOr-eventyret

Siste etappe startet i dag, og utstyr, råvarer kokker og bagasje skal fra Saint Bonnet le Froid – byen med 200 innbyggere hvor Team Hvarnes har tilbrakt de siste dagene – og ned til Lyon og starten på det offisielle programmet.

Publisert

Gunnar Hvarnes.

Teamet flytter inn på Radisson Bleu, hotellet som blir den norske basen de neste tre dagene. Her er alt lagt til rette. Du vil merke at Bocuse d’Or Norge og Gunnar Hvarnes er her allerede i lobbyen hvor plakater av Gunnar og norske flagg pynter opp. Harald Osa som er coach, kommer i løpet av ettermiddagen – da er det norske teamet fulltallig.

Gunnar har fått eget kjøkken til de siste forberedelsene – der står de gode hjelperne Andreas, Elise og Ørjan og forbereder det som er lov i henhold til reglementet, mens Gunnar, Filip, Harald og Eyvind starter på det offisielle programmet. Det starter med velkomst av selveste Paul Bocuse på Eurexpo, messehallene i Lyon. Det er også i dag de for første gang får se konkurranseområdet og kjøkkenet hvor de litt i overkant av fem timer på onsdag skal produsere verdens beste mat.

Det er i underkant av to døgn til Gunnar skal i ilden – det er kun i overkant av to døgn til vi vet hvordan det gikk. (Pressemelding)

Powered by Labrador CMS