Årets andre Horeca-utgave på vei

Det andre nummeret av Horeca i 2018 er nå på vei til abonnentene. I bladet finner du artikler om hotell, restaurant, kafé, catering, uteliv, reiseliv, institusjon og alt annet som berører horecabransjen.

Publisert
Forsiden på Horeca nummer 2 2018. (Foto: Håkon Berntsen/layout: Tove Sissel Larsgård)

I dette nummeret har vi blant annet satt søkelyset på den lille hotellkjeden Smarthotel, som er i vekst. I tillegg til kjedehoteller, har nå også Smarthotel knyttet til seg et partnerhotell i Bergen, og snart er ett til på vei.

I denne utgaven kan du også lese om Smarthotel Forus, der to gatekunstnere har fått boltre seg fritt de siste månedene. Nå vil hotellet kalle seg «street art-hotellet».

Les mer om Smarthotel i Horeca nummer 2 2018

På date med norske lokalmat-produsenter

Matmerk/Lokalmat.no arrangerte nylig en såkalt «speed-date» i Oslo. Den den digitale møteplassen Lokalmat.no ble gjort fysisk. I løpet av noen få timer fikk lokalmat-produsentene møte sine gamle og nye, potensielle kunder ansikt til ansikt.

– Samarbeidet er rett og slett tatt et steg videre, sier Kay Jørgen Nilsen, som er fagsjef i Matmerk og prosjektleder for Lokalmat.no, Norges offisielle lokalmatportal.

Les mer om Lokalmat.nos speed-date i Horeca nummer 2 2018

Sjef for Gladmat-festivalen

I juli arrangeres en av landets største matfestivaler, Gladmat, nok en gang i Stavanger. I år med ny sjef.

Maren Skjelde har tatt turen ned fra fjellet (les Finse) for å lede festivalen.

Les portrettet med Maren Skjelde i i Horeca nummer 2 2018.

Tilbake i horecamarkedet

Jensen & Co har i over 150 år, helt siden 1866, vært en aktør i mat-, dagligvare- og storkjøkkenbransjen. I dag ledes Jensen ledes av femte generasjon Jensen, Christine Bugge Jensen, og n å gjøres det en nysatsing på horecamarkedet.

Du kan lese mer om Jensen i Horeca nummer 2 2018

– En god olje løfter og beriker maten

Oljeekspert Stig E. Karlsen i Haugen-Gruppen er utdannet sertifisert smakstester av extra virgin olivenolje, og er i dag en av Nordens tre smakstestere på extra virgin olivenolje.

Han er opptatt av rene smaker, aroma og kvalitet. Han er overrasket over at så mange i bransjen legger ned mye tid og penger i gode råvarer, for så å toppe maten med en mindre god olje.

Les mer i Horeca nummer 2 2018

Naturvin

Begrepet naturvin er vanskelig og udefinert. Likevel har man mer eller mindre en felles tolking av disse vinene som er av ren druejuice, som gjerne byr på funky aroma og ofte gir en uklar vin, men hva er den? Og hvorfor oppsto begrepet naturvin?

Det kan du lese mer om i Horeca nummer 2 2018.

Typebedrift

Navnet sier det meste. Bøker & Børst har funnet plassen sin i krysningspunktet mellom gamle bøker, trendy drikkevarer og kjapp kultur.

Stedet i Stavanger er vår typebedrift i dette nummeret.

Andre større reportasjer

Ellers finner du større reportasjer fra Smiegarden på Jæren, om Bo Jensen, som satser på oste-VM til høsten, om Bakos nye konsept Do Eat, der du også kan spise emballasjen, om årets Michelin-kåring, og produktet Foodback, om Getshop, som gjør hoteller resepsjonsfrie og om det nye serveringskonseptet Stackwine, for å nevne noe av det du vil finne i dette magasinet.

Faste spalter

I tillegg til en rekke andre små og mellomstore artikler, er det som vanlig masse lesestoff i de faste spaltene Nytt om navn, Bransjenytt, Landet Rundt, Norden Rundt, Produkter, Bransjejus og Bransjekalender.

God lesning!

Du kan abonnere på Horeca her

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS