– Nå må snart kokkene ta oss på alvor, mener servitør Mathias Toresen. (Foto: Emily Brynestad Hagen)
– Nå må snart kokkene ta oss på alvor, mener servitør Mathias Toresen. (Foto: Emily Brynestad Hagen)

Klar for servitøropprør!

– Det er vi som er restaurantens fjes utad. Nå må snart kokkene ta oss på alvor! mener Mathias Toresen, restaurantsjef og vinkelner for Oslo Militære Samfunds selskapslokaler og leder for servitørlauget i Norge.

Publisert


For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1 125,-
(herav mva kr 125,-)

Kort

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1 125,-
(herav mva kr 125,-)

Faktura

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 800,-
(herav mva kr 0,-)

Kort

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 800,-
(herav mva kr 0,-)

Faktura

Powered by Labrador CMS