Foto: Stian Broch
Foto: Stian Broch

«Søtt, salt og sprøtt»

Burger og rødvin i kombinasjon? 1000 Stories sin bourbonlagret Zinfandel fra California tar biffburgeren til nye høyder. –De tre «S»-ene er min matfilosofi, også når jeg lager hamburger som skal gå til en god, amerikansk rødvin, sier Simen Vatne.

Publisert


For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1 125,-
(herav mva kr 125,-)

Kort

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1 125,-
(herav mva kr 125,-)

Faktura

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 800,-
(herav mva kr 0,-)

Kort

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 800,-
(herav mva kr 0,-)

Faktura

Powered by Labrador CMS