Foto: Stian Broch «Søtt, salt og sprøtt» Burger og rødvin i kombinasjon? 1000 Stories sin bourbonlagret Zinfandel fra California tar biffburgeren til nye høyder. –De tre «S»-ene er min matfilosofi, også når jeg lager hamburger som skal gå til en god, amerikansk rødvin, sier Simen Vatne. Redaksjonen i Horecanytt Publisert mandag 27. desember 2021 - 06:15 For å lese denne saken må du være abonnent Allerede abonnent? Logg inn her Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud: TOTAL(digitalt + papir)1 år til kr 1 192,50,-(herav mva kr 132,50) Kort TOTAL(digitalt + papir)1 år til kr 1 192,50,-(herav mva kr 132,50) Faktura DIGITAL(kun digitalt)1 år til kr 860,-(herav mva kr 0,-) Kort DIGITAL(kun digitalt)1 år til kr 860,-(herav mva kr 0,-) Faktura Allerede abonnent? Logg inn her Gå til min side desember 2021 hamburger burger produkter vin nyheter