900 i kø for jobb på nyrenovert hotell. (Foto: Nordic Choice Hotels)

900 i kamp om 250 hotellstillinger

250 nye stillinger skal besettes før Clarion Hotel The Hub (tidligere Clarion Hotel Royal Christiania) åpner 1. mars 2019. 2228 søkere hadde meldt seg på, og søndag sto 900 utplukkede søkere i kø rundt kvartalet – med mål om å kapre én av stillingene.

Publisert
Petter A. Stordalen. (Foto: Nordic Choice Hotels)

– Målet i Nordic Choice Hotels er Nordens beste og mest inkluderende arbeidsmiljø. Det starter allerede i første intervjurunde. På «Talentjakten» får alle sjansen til å presentere seg selv, før de leverer CV og den videre rekrutteringsprosessen fortsetter. I dag ser vi etter engasjerte mennesker, ikke bare imponerende papirer, grunnlegger av Nordic Choice Hotels, sier Petter A. Stordalen, i en pressemelding.

Alle aldre

Clarion Hotel The Hub blir ett av Skandinavias største hoteller når det åpnes 1. mars neste år, 250 ansatte skal rekrutteres til en lang rekke stillinger.

Petter A. Stordalen var på plass da «Talentjakten» ble arrangert på Oslo Kongressenter i helga. (Foto: Nordic Choice Hotels)

2228 søkere hadde meldt seg på i forkant av «Talentjakten», og søndag formiddag sto over 900 i kø på utsiden av Oslo Kongressenter. Fra ungdom til pensjonister.

Menneskene først

– På «Talentjakten» kommer menneskene først og papirarbeidet etterpå. Vi åpner døren og gir alle sammen muligheten til å presentere seg selv, sitt engasjement og sine ambisjoner. I dag får de en smakebit på vår kultur og karrieremulighetene vi tilbyr. Mangfold er vårt varemerke, og vi elsker at det har kommet så mange ulike folk, med ulike bakgrunner og ulike erfaringer, sier hotelldirektør på Clarion Hotel The Hub, André Schreiner.

«Talentjakten» er første trinn i en fem-trinns rekrutteringsprosess. Alle søkere får to minutter til å presentere seg selv for en jury, bestående av ledere innen hotell og HR. Søkerne leverer også en skriftlig søknad og CV. Kandidatene som går videre, må gjennom workshops og dybdeintervjuer før mulig ansettelse.

Les også: 200 kvadratmeter takåker, på taket av hotell midt i hovedstaden

Alle muligheter

– Vår bransje handler nettopp om møter mellom mennesker, så vi vil helst møte personen før vi møter CV-en. Vi verdsetter kompetanse og formell utdannelse, men gir også mange flere en mulighet til å få en vei inn i vår spennende bransje. Vi har behov for å utvikle og utfordre oss selv for å møte nye behov i fremtiden. For oss er «Talentjakten» veien til den innovative, mangfoldige arbeidsplassen vi ønsker å bygge, sier HR-ansvarlig i Clarion Hotels Norge, Elisabet Søyland.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

«Talentjakten»

«Talentjakten» er et arrangement for rekruttering av 250 nye medarbeidere til Clarion Hotel The Hub, der absolutt alle søkere får mulighet til å komme på intervju.

Arrangert i Oslo Kongressenter søndag 16. september.

2228 søkere hadde meldt seg på før søndag formiddag, fra studenter og nyutdannede til pensjonister som ønsket å jobbe igjen.

Over 900 stod i kø da Oslo Kongressenter åpnet, og hotellet ventet over 1500 på intervju i løpet av dagen. Resten fikk muligheten til å presentere seg gjennom video. 

Alle søkere fikk to minutter til å presentere seg selv foran en jury, før de leverte CV.

Talentene som går videre fra søndagens «Talentjakt», fortsetter på en rekrutteringsprosess bestående av totalt fem trinn, før tilbud om jobb.

Juryene besto av erfarne ledere fra hotell og HR. 

I tillegg til «audition» fikk søkerne oppleve taler, foredrag og inspirerende innlegg fra Petter Stordalen, Marco Elsafadi og ledere fra det nye hotellet.

Clarion Hotel The Hub

Clarion Hotel The Hub (tidligere Clarion Hotel Royal Christiania) åpner 1. mars 2019, ved Jernbanetorget i Oslo.

Hotellet får 810 rom og konferansekapasitet til 1850 gjester.

Hotellet får tre restaurantkonsepter og ulike scener for kulturarrangementer.

Clarion Hotel The Hub er offisiell partner til Oslo europeisk miljøhovedstad 2019, og har miljø og bærekraft sentralt. Vil blant annet ha en egen takåker med produksjon av urter og grønnsaker til hotellets restauranter.

 

 

Powered by Labrador CMS