Classic Norway har kjøpt Refsnes Gods på Jeløya. (Foto: Classic Norway)
Classic Norway har kjøpt Refsnes Gods på Jeløya. (Foto: Classic Norway)

Refsnes Gods til Classic Norway

Refnes Gods på Jeløya ved Moss blir en del av Classic Norway-kjeden. Det er familien Salbuvik som viderefører deler av sitt eierskap til Classic Norway Eiendom.

Publisert

– Vi er svært glade for at Hotell Refsnes Gods nå blir en del av Classic Norway-kjeden, sier styreleder Classic Norway, Erik Berg.

Historisk forankring

«Refsnes Gods blir nok et ikon-produkt i en kjede, som hele tiden er fokusert på å knytte til seg førsteklasses hoteller med en sterk historisk forankring. Refsnes Gods, men sin satsing på kunst og historie, er blant de mest spennende produkter i norsk hotell verden», heter det i en pressemelding fra Classic Norway.

Familien Salbuvik, som er selger av Hotell Refsnes Gods, viderefører deler av sitt eierskap i Classic Norway Eiendom. Widar Salbuvik sier det er svært spennende å få bli en av eierne i det raskt voksende Classic Norway-systemet.

18 hoteller i Classic Norway

Med Refsnes Gods, som også er medlem av De Historiske Hotel & Spisestder, teller kjeden 18 hoteller, og får en antatt omsetning i 2019 på i overkant av 400 millioner kroner.

Målet på en halv milliard kroner ved utgangen av 2020 forventes dermed å bli oversteget med god margin.

Medeierskap i Classic Norway

Classic Norway eies i dag med 86 % av familieselskapene Berg Invest og Canica med lik aksjefordeling. De resterende aksjene eies av noen mindre investorer.

– Tilbud om medeierskap i Classic Norway la raskt til rette for enighet mellom partene, sier Erik Berg og Widar Salbuvik.

– Reiselivsnæringen, og spesielt dette segmentet, er i god utvikling i Norge. Vi har derfor sterk tro på at Classic Norway vil utvikle seg til en solid og lønnsom investering, sier Widar Salbuvik.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Classic Norway

* Classic Norway har 18 hoteller i Norge.

* Antatt omsetning i 2019 på i overkant av 400 millioner kroner.

* Dette er hotellene i Classic Norway: Nyvågar Rorbuhotell (Lofoten, Nordland), Henningsvær Bryggehotell (Lofoten, Nordland), Larsenbrygga Henningsvær (Lofoten, Nordland), Reine Rorbuer (Lofoten, Nordland), Hotel Molde Fjordstuer (Møre og Romsdal), Angvik Gamle Handelssted (Gjemnes, Møre og Romsdal), Håholmen Fjordsstuer (Averøy, Møre og Romsdal), Hustadvika Gjestegård (Farstad, Fræna, Møre og Romsdal), Flatflesa fyr (Harøyfjorden, Møre og Romsdal), Ona Havstuer (Møre og Romsdal), Finnøy Havstuer (Møre og Romsdal), Valldal Fjordhotell (Møre og Romsdal), Hotell Utsikten (Geiranger, Møre og Romsdal), Gloppen Hotel (Sandane, Sogn og Fjordane), Bjorligard (Bjorli, Oppland), Ramme Fjordhotell (Hvitsten, Vestby, Akershus), Refsnes Gods (Jeløya, Østfold) og Strand Hotel Fevik (Agder). I tillegg har Classic Norway fire båter i selskapet Mørejarl AS (MS Nordic Lady, Vikingskipet Kvitserk, fiskeskøyta Hilding, MS Anikken).

Les mer på Classicnorway.no

 

Powered by Labrador CMS