Foto: Scandic Hotels
Foto: Scandic Hotels

Lanserer Nordens største nettverk av lokaler for «coworking»

Scandic Hotels lanserer et nytt coworking-konsept på 270 hoteller i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Tyskland og Polen. Det nye konseptet gir kunder et sted å jobbe utenfor kontoret eller hjemmekontoret.

Publisert

Her tilbys komfortable sitteplasser, Wi-Fi, drikke og tilgang til stilleområder og ulike tjenester. Tilgangen vil koste 199 kroner per dag, 799 kroner i uka og 1999 kroner for én måned, og er ikke abonnementsbasert.

Vekst i etterspørselen etter arbeidssteder

Foto: Scandic Hotels
Foto: Scandic Hotels

Samtidig som behovet for permanente kontorplasser reduseres på grunn av digital utvikling, vokser coworking-trenden raskt i de nordiske landene. Store og små bedrifter søker økt fleksibilitet for sin virksomhet og sine ansatte, enten det er langt unna eller i nærheten.

– Vi ser en vekst i etterspørselen etter arbeidssteder nærmere hjemmet, eller som gjester og forretningskunder på hotellene kan benytte seg av. Med våre 270 hoteller i seks ulike markeder, kan vi tilby fleksible, inspirerende og rimelige arbeidsområder og private lokaler uavhengig av hvor du er basert, sier konsernsjef i Scandic Hotels, Jens Mathiesen.

«Scandic vil tilby enkle, tilgjengelige og rimelige kontorfellesskap på alle sine 270 hoteller. Hotellet vil ha et utvalg av løsninger avhengig av kundens behov, med alt fra loungeplasser og stilleområder til private arbeidsrom en kan få tilgang til ved forespørsel. Tilbudet vil være tilgjengelig både for drop-in-gjester og større og mindre selskaper på utkikk etter alternative måter å jobbe, samarbeide og drive nettverksbygging på», heter det i en pressemelding.

En spennende mulighet

– Vi har hatt gjester som har jobbet i lobbyene våre i mange år, og som har satt pris på dynamikken og det kreative miljøet Scandic har tilbudt. Nå ser vi en økning i etterspørselen, og nettopp derfor tar vi neste steg og åpner for tilgang til kontorfellesskap med stilleområder, muligheter for printing og kopiering, samt kaffe og forfriskninger, sier Mathiesen.

– Dette er en spennende mulighet, og jeg har stor tro på at det vil bli tatt godt imot i det norske markedet. I en utfordrende og annerledes tid er det viktig å være og offensiv, sier fungerende administrerende direktør i Scandic Norge, Asle Prestegard.

Smittevernstiltak

På alle Scandic-hoteller har tryggheten til våre gjester og ansatte høyeste prioritet, og gjennom «Stay Safe» at Scandic-programmet er alle hotellene forpliktet til å legge til rette for dette. I programmet inngår tydelig oppmerking av fellesarealer for å sikre at gjestene husker å holde avstand, håndsprit i felleslokaler, påminnelser om viktigheten av håndhygiene, forsterkede renholdsrutiner, hyppig desinfisering av kontaktflater og redusert antall sitteplasser i lobbyer og restauranter.

Scandics coworking-tilbud inneholder:

• Tilgang på arbeidssteder på 270 hoteller i seks land

• Arbeidssteder tilpasset dine behov, både lounger og stilleområder

• Wi-Fi og tilgang på strøm

• Te, kaffe og kullsyreholdig vann

• Rabatter i Scandics shopper, restauranter og barer

• Renhold

• Resepsjon

• Printing/kopiering

• Åpent 24/7

• Drop-in-møterom for 150 kroner timen (hvis tilgjengelig)

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS