Park Inn by Radisson Reykjavik Keflavik Airport2
Park Inn by Radisson Reykjavik Keflavik Airport2

Åpner hotelldørene på Island

Park Inn by Radisson Reykjavik Keflavik Airport på Island har åpnet. Hotellet med 77 rom ligger i nærheten av flyplassen og Islands berømte Blå Lagune (Blue Lagoon).

Publisert

Park Inn by Radisson Reykjavik Keflavik Airport.

Med innovative og praktiske løsninger for forretnings- og feriereisende, komplementerer Park Inn by Radisson-hotellet de to eksisterende Radisson Blu-hotellene som Rezidor Hotel Group allerede driver i Reykjavik.

– Rezidor Hotel Group er en av Europas ledende aktører på flyplasshotell, med tilstedeværelse på de fleste store knutepunkter over hele kontinentet. Med denne åpningen styrker vi ytterligere vår ledende posisjon, sier regiondirektør (Area Vice President) for Norden i Rezidor Hotel Group, Tom Flanagan i en pressemelding.

77 rom

Hotellet, og tilbyr 77 fargerike rom og suiter.

Park Inn by Radisson Reykjavik Keflavik Airport har 470 kvadratmeter møterom, event- og konferanselokaler utstyrt med det siste innen teknologisk6e løsninger.

Hotellet tilbyr gjestene en avslappet atmosfære med alt fra yoga til skjønnhetspleie og mulighet for trening i hotellets treningssenter. Restauranten tilbyr måltider gjennom hele dagen og gjestene kan nyte forfriskninger i lobbybaren.

– Vi gleder oss til å ønske gjester fra hele verden velkommen. Vi tilbyr moderne og innovative løsninger, og selvfølgelig den unike Yes I Can-servicen, sier Bjarni Pálsson, eieren av hotellet.

Sentral beliggenhet

Den Blå Lagune ligger kort reisevei fra det nyåpnede Rezidor-hotellet på Island. (Foto: Colourbox.com)

Hotellet ligger kun fem kilometer fra Keflavik International Airport. Islands berømte Blå Lagune (Blue Lagoon) og hovedstaden Reykjavik ligger bare 20 og 35 minutter unna hotellet.

Med sitt unike landskap bestående av fjell, varme kilder og isbreer er Island et av de mest fasinerende landene og øyene i verden. I løpet av de siste to årene har antall internasjonale besøkende økt med 20 prosent per år, til 1,1 millioner.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS