Maten på de beste restaurantene er et reisemål i seg selv og trekker turister som legger igjen penger flere steder. Dette eksempelet er hentet fra Trondheim, fra Fagn.
Maten på de beste restaurantene er et reisemål i seg selv og trekker turister som legger igjen penger flere steder. Dette eksempelet er hentet fra Trondheim, fra Fagn.

Topprestauranter er egne destinasjoner

Topprestaurantene trekker turister som legger igjen penger mange andre steder enn bare på restauranten. – Over 60 prosent av gjestene våre er tilreisende, forteller Torill Renaa.


For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1350,-
(herav mva kr 150)

Kort

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1350,-
(herav mva kr 150)

Faktura

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1000,-
(herav mva kr 0,-)

Kort

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1000,-
(herav mva kr 0,-)

Faktura

Powered by Labrador CMS