Masterblender på Det Norske Brenneri, Jon Bertelsen, med Flo og Fjære, de nye historiske norske whiskyene.
Masterblender på Det Norske Brenneri, Jon Bertelsen, med Flo og Fjære, de nye historiske norske whiskyene.

Historisk norsk whisky

Flo og Fjære er Norges første blended malt whisky. – Dette er et whiskyslipp for historiebøkene, mener Odd Johan Nelvik hos Det Norske Brenneri.


For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1350,-
(herav mva kr 150)

Kort

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1350,-
(herav mva kr 150)

Faktura

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1000,-
(herav mva kr 0,-)

Kort

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1000,-
(herav mva kr 0,-)

Faktura

Powered by Labrador CMS