Merkevaresjef for Breezer i Hansa Borg, Lene Hammersvik. (Foto: Hansa Borg)

Breezer med mindre sukker og kalorier

Breezer Lemon Lite er en nyhet fra Norges største FAB-merkevare Breezer. Produktet har mindre sukker og 50 prosent færre kalorier, sammenlignet med øvrig Breezer-portefølje/Breezer Orange.

Breezer Lemon Lite. (Foto: Hansa Borg)

Forbrukere har etterspurt en Breezer med mindre sukkerinnhold. Produsenten har jobbet med å finne riktig smaksbalanse for å levere god kvalitet, og kommer nå med Breezer Lemon Lite. Dette er en ny ferdigdrink (FAB) med smak av sitron.

Mindre sukker og redusert kaloriinnhold

Smaken scoret høyt i stor forbrukerundersøkelse gjennomført av Bacardi. Produktet leverer på smakstrender, i tillegg til å levere på helsetrenden med mindre sukker og redusert kaloriinnhold.

Hansa Borg er en av medlemsvirksomhetene i NHO Mat og Drikke, som har signert tilslutningsavtale for reduksjon av tilsatt sukker i intensjonsavtalen for et sunnere kosthold. Breezer Lemon Lite leveres til både uteliv og dagligvare.

Stadig etterspørsel etter sukkerreduserte varianter

– Vi er fornøyde med responsen vi har fått på dette produktet, og vi vet at forbruker tar kontakt og etterspør sukkerreduserte varianter med færre kalorier, sier merkevaresjef for Breezer i Hansa Borg, Lene Hammersvik i en pressemelding.

Alkoholstyrken er 4 %. Tilgjengelig på 0,275-liters flaske.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS