Jack Daniel's Destillery i Lynchburg i staten Tennessee. (Foto: Jack Daniel's)

150 år med Jack Daniel’s

Jack Daniel’s Destilleri feirer 150-årsjubileum i 2016.

Publisert

Feiringen blir markert i destilleriet i Lynchburg og rundt om i verden i løpet av dette året, samt en egen jubileumswhiskey.

I de 150 årene Jack Daniel’s Distillery har eksistert, har destillasjonsprosessen stort sett vært holdt uendret. Fra grundig håndverk av hvert fat, til modning av hver dråpe whiskey gjennom 10 fot av trekull, er Jack Daniel’s Tennessee Whiskey laget med den samme prosessen funnet opp og perfeksjonert av Mr. Jack selv. I dag produserer fortsatt den rolige byen Lynchburg hver eneste dråpe av Jack Daniel’s.

Jubileumsutgaven.

Kalksteinsvann i Lynchburg

«Gjennom arrangementer, spesielle kampanjer og nye produkter, vil Jack Daniel’s dele ekte historier om USAs eldste registrerte destilleri med venner av Jack, både gamle og nye. I 1866, var Jasper «Jack» Daniel forutseende og plasserte sitt destilleri ved en kilde av kalksteinsvann som strømmer ut fra en grotteåpning i Lynchburg i staten Tennessee. Siden den gang har Jack Daniel’s vært i forkant når det kommer til whiskey-produksjon. I dag er Jack Daniel’s Tennessee Whiskey et globalt varemerke som finnes i mer enn 165 land over hele verden og er anerkjent for sin individuelle karakter og originalitet», heter det i en pressemelding fra Altia.

På samme sted i 150 år

– I en verden der endringer skjer konstant, er det en utrolig prestasjon å lage whisky på samme måte, på samme sted, etter 150 år, sier Mark McCallum, konserndirektør i Jack Daniel’s.

– Jeg tror utholdenheten og suksessen til Jack Daniel’s er et resultat av vår evne til å fortsette å operere i henhold til Mr. Jack’s livsmotto: «Hver dag gjør vi det, vi gjør det beste vi kan». I løpet av dette jubileet, vil vi feire vår historie, tradisjoner og verdier ved å fortsette å fortelle denne enestående historien som gjør Jack Daniel’s til den unike og helt spesielle globale merkevaren som den er i dag. Vi er glade for å kunne glede våre Jack-fans over hele verden med noen helt spesielle jubileumsfeiringer av denne milepælen for Jack Daniels, sier McCallum i en pressemelding.

Les mer på Jackdaniels.com

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS