BaileysPåske1
BaileysPåske1

Påskedrinker med Baileys

Med påsken rett rundt hjørnet, følger tid for god mat, drikke og avslapning. Prøv deg frem med Baileys og komponer velsmakende drinker, som passer like godt etter årets påskemiddag som på termos i solveggen.

Publisert

Søt Baileysdrøm.

Om du befinner deg på fjellet, ved sjøen eller i byen denne påsken, holder du den siste vinterkulden på avstand med en god og varm drink, gjerne med et hint av Baileys.

Baileys er kjent for sin miks av fløte og irsk whisky, blandet med blant annet vanilje og sjokolade, og passer derfor til en rekke drinker. Hva med en Baileys Mocca, eller Baileys med kanel? Mulighetene er mange.

Søt Baileysdrøm

* 6 cl Baileys (Hazelnut eller Original)

* 1 kule vaniljeis

* Toppes med sjokoladekrem

Fremgangsmåte: Ha en kule vaniljeis og 6 cl Baileys i en gryte på middels varme og la det smelte sammen. Hell det over i et glass og topp det hele med sjokoladekrem. Strø revet sjokolade på toppen.

Baileys Coffee cinnamon.

Sjokoladekrem:

* 1/3 kremfløte

* 1 eggehvite

* 100 g mørk sjokolade

Fremgangsmåte: Pisk kremfløten og eggehviten hver for seg, og smelt sjokoladen. Vend alt forsiktig sammen. Avkjøles i kjøleskap før bruk.

Baileys Coffee cinnamon

* 4 cl Baileys

* Melk

* Sterk kaffe

* Litt kanel

* Mørk sjokolade

Fremgangsmåte: Ha to biter mørk sjokolade i bunnen av et glass. Hell kaffe over og rør til sjokoladen har smeltet. Varm melk til den skummer. Ha i melk og deretter Baileys. Dryss kanel på toppen.

Pressemelding

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS