Den nye lobbyen i Citybox Oslo (Foto: Citybox)

Citybox Oslo utvider igjen

Citybox Oslo har utvidet for andre gang, og blir med dette det femte største hotellet i sentrum av hovedstaden.

Publisert

Siden åpningen av Citybox Oslo i 2013 har hotellet rukket å utvide to ganger og ble i fjor kåret til hotellvinner blant Oslo-hotellene,målt i belegg.

Den siste utvidelsen 10. september omfatter 125 nye rom, ny utvidet lobby, spillareal, kjøkken, og vaskerom. Det betyr at hotellet nå kan by på 341 rom.

Behov for utvidelse

I 2018 hadde Citybox Oslo et belegg på 90,2 prosent. Det viser statistikk fra Benchmark Alliance.

– Dette bekrefter at vi har et konsept som blir godt mottatt i markedet. Vi startet salg av rom i den nye fløyen bare to dager før åpning, og på åpningsdagen var det bare tre ledige rom, forteller daglig leder, Eivind Hjulstad.

Citybox retter seg mot gjester som reiser ofte, og som vil ha et praktisk og behagelig rom med sentral beliggenhet til en fornuftig pris.

Skandinavisk design

Både lobby og rom er designet av Citybox sin egen interiørarkitekt Kristine Holtås. Fokus er skandinavisk design og funksjonelle løsninger.

I tillegg til nye rom, har hotellet bygget glasstak over bakgården og gjort den om til en utvidet lobby.

Glasstaket skal gi oss en følelse av å være inne og ute samtidig. Det har vi spilt videre på og fylt arealet med planter og trær for å gjøre det enda mer levende, forteller Kristine Holtås.

Når de siste detaljene er på plass, starter arbeidet med å pusse opp både inngangsparti, den opprinnelige lobbyen og rommene i A-blokken.

Her ønsker vi å samle trådene og få en sterkere helhet gjennom hotellet, sier Holtås.

Det kommer mer

Selv med 125 nye rom tror ikke Hjulstad at markedet er mettet.

–Vi tror det er plass til flere Citybox Hotell i Oslo og ser på et par potensielle prosjekter. Vi har ikke landet på noe ennå, men håper å kunne komme med gode nyheter snart.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS