
Speed-date med lokalmatprodusenter
Onsdag 28. februar arrangeres en speed-date med lokalmatprodusenter – i regi av Lokalmat.no/Matmerk. Det hele finner sted på Felix Konferansesenter på Aker Brygge. 40 produsenter klare. Nå håper arrangøren at mange innkjøpere finner treffet interessant.
Lokalmat.no feirer at det er to år siden lansering, med å invitere til speed-date, og arrangementet er allerede fulltegnet for produsenter. Nå håper de mange innkjøpere vil møte dem på «date».
Målet her er å matche lokalmatprodusenter med kjøkkensjefer, kjøpmenn og sentrale innkjøpere fra både hotell/restaurant og dagligvare.
Se alle produsentene lengre ned i saken.
Håper innkjøperne kommer
– Responsen har vært veldig bra med 40 påmeldte produsenter, så nå er det helt fullt. Vi synes det er spesielt hyggelig at vi har fått med så mange produsenter i fra ulike produktgrupper, og som representerer hele landet fra nord til sør. De viser mangfoldet av lokalmat som finnes på en god måte, sier fagsjef hos Matmerk og ansvarlig for for Lokalmat.no., Kay Nilsen.
– Nå håper vi at innkjøperne blir inspirert av dette mangfoldet av produsenter og melder seg på. Her finnes det spennende produkter både for store og små innkjøpere, og både for dagligvarehandelen, hoteller og restauranter. Vi har begrenset plass så her er det førstemann til mølla for innkjøperne. Vi tar også imot påmeldinger til venteliste for produsenter, så hvis det kommer avlysninger er det fortsatt mulig å få plass, sier Nilsen.
Her kan du melde deg på som innkjøper

Klikk her for påmelding som produsent (venteliste, arrangementet er fulltegnet)
Disse produsentene har meldt seg på
Midt-Norge
Lykkemat - økologisk granola fra Selbu
Røra Bakeri - flatbrød fra Inderøy
Gangstad Gårdsysteri - ost og is fra Inderøy
Snåsavann - naturlig mineralvann fra Snåsa
Meium Sjokolade - økologisk konfekt fra Selbu
Li-snadder - badsturøkt kjøtt fra Namdalen
Rørosbaker’n - flatbrød fra Røros
Galåvolden Gård - gårdsmatprodukter fra Røros
Inderøymat
Vestlandet
Åkre gård - eplecider fra Hardanger
Haugen Gardsmat - kjøttprodukter fra Flåm
Skakke Røykeri - laks fra Etne i Hordaland
Skifjorden Bryggeri - håndverksøl fra Ytre Sogn
HJ Kyvik - sildeprodukter fra Haugesund
Eirawater - naturlig mineralvann fra Eresfjord
Nyyyt - kjøttprodukter fra Rogaland
Svanøy Røykeri - røykelaks fra Svanøy
Kystvilt - viltprodukter fra Sogn og Fjordane
Østlandet
Eiker Ølfabrikk - håndverksøl fra Mjøndalen
Rawsome - upasteurisert yoghurt fra Asker
Chefsgaarden - grass fed storfe fra Kråkstad
Bamsrudlåven - gårdsis fra Mysen
Stølsvidda - fjellgris fra Valdres
Det Gamle Røgeri - røkt fisk og kjøtt fra Sandefjord
Gransjøberget Viltkjøkken - viltkjøtt fra Hedmark
Hyllest - hylleblomstdrikk fra Telemark
Røyse Frukt- og bærpresseri - drikke fra Buskerud
Nøisom - håndverksøl fra Fredrikstad
Lippert Drikker - bringebærdrikk fra Råde
Mat fra Toten - utvalgte produsenter fra Toten
Klokk & Co - håndverksøl fra Oslo
Engebretsen - krydderprodukter fra Minnesund
Hubertus bryggeri - hånderksøl fra Dovre
Grini Hjemmebakeri - kaker fra Akershus
Ulsrudbakken Gård - gårdsmatprodukter fra Toten
Grøndalen gård - ferskost fra Auli
Dyre Gård - økologisk eplemost fra Østfold
Nord-Norge
Sigerfjord Fisk - Ishavsrøye fra Vesterålen
Lyngen Reker - ferske reker fra Lyngenfjorden
Sørlandet
Røyland Gård - frukt- og bærprodukter fra Aust-Agder
Du kan lese mer på Lokalmat.no