Illustrasjon: Payrest
Illustrasjon: Payrest

Fremtidens kassesystem for restaurantbransjen

Payrest har inngått samarbeid med systemleverandøren SMS AS om å tilby Payrest som en tilleggsfunksjon til deres eksisterende systemer i restaurantbransjen.

Publisert

– Det er gledelig at vi nå er klare med dette. Dette gir oss en helt ny kanal til markedet, og gjør det mulig for oss å øke takten i vår utrulling. Brukerstedene trenger å gjøre minimalt med tilpasninger på systemsiden, og kan fokusere på å utvikle kundeopplevelsen ved at flere manuelle prosesser digitaliseres, sier daglig leder for Payrest Norge, Yngvar Andreassen, i en pressemelding.

Behov for den moderne restaurantgjest

– Vi ser at Payrest dekker et behov for den moderne restaurantgjest, samtidig som kundeservicen bevares, sier markedsansvarlig hos SMS AS, Audun Hunshammer.

– Vi har tro på Payrest både på bakgrunn av produktet, men også på bakgrunn av den bransjekompetanse de besitter. Sånn sett passer dette godt inn i vår visjon om innovasjon gjennom samarbeid til det beste for våre kunder, sier han.

Presenteres onsdag

Systemsamarbeidet vises for første gang frem under Payrests lansering på Oslo House of Innovation i Skippergata onsdag 13. februar.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS