Xsafe fra Scotsman

Mangel på rengjøring og bedre vedlikehold, samt spredning av bakterier og virus har alltid vært et problem for ismaskiner. Nå lanseres et produkt som skal holde utstyret rent og trygt.

Publisert

«Scotsman XSafe er et helt naturlig rengjøringssystem, integrert i ismaskinen, og fungerer automatisk 24/7 for å holde utstyr rent og trygt. XSafe fjerner over 99 % av virus og bakterier, og reduserer dannelsen av mugg, gjær, slim og vond lukt helt uten bruk av kjemikalier», hevder produsenten.

Naturlig rengjøring XSafe er nå standard i de fleste ismaskiner fra Scotsman, og kommer også som et ettermonteringskit til eksisterende maskiner. XSafe benytter ganske enkelt de positive effektene av UV-lys. En kraftig UV-pære skaper en svært reaktiv anriket oksygenblanding. Denne blandingen har svært høy oksidasjonskraft for å fjerne virus, bakterier og redusere dannelsen av mugg, gjær, slim og vond lukt.

Konstant rengjøring XSafe fungerer som en naturlig og konstant rengjøringssyklus, og skaper kontinuerlig det effektive anrikede oksygenet i ismaskinen og bingen.

Se video av produktet her

Det er Myhrvold-Gruppen som selger produktet i Norge.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS