Geitmyra juniorkokker har laget en meny som speiler mangfoldet i den unge kjøkkenstaben.
Illustrasjonsfoto:

Søker kjøkkensjef til Geitmyras juniorkokker

– Vi ser etter en entusiastisk og utviklingsorientert kjøkkensjef, sier daglig leder for Geitmyra juniorkokker, Kari-Ann Norén.

Daglig leder for Geitmyra juniorkokker, Kari-Ann Norén.
Daglig leder for Geitmyra juniorkokker, Kari-Ann Norén.

Geitmyra juniorkokker er et prosjekt som gir unge både matglede, mestring og sin aller første jobb.

Mange ungdommer opplever at det er vanskelig å komme inn i arbeidslivet. Derfor trenger de et sted å lære samarbeid, ansvar, punktlighet og hva det vil si å være en god kollega. 

Samtidig lærer de å lage mat som er bra for kroppen og for kloden – noe som gir stolthet, sunne vaner og et godt forhold til maten de selv lager.

– Ungdommene våre har allerede fått store oppdrag: De har tatt over kjøkkenet hos statsministeren, servert kongen, laget suppe med Bill Gates og levert et utall cateringoppdrag. Nå ser vi etter en kjøkkensjef som kan lede dem videre, utvikle dem faglig og skape et trygt, inkluderende og profesjonelt kjøkkenmiljø, sier Norén.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS