Fredrikke Næss slutter som hotelldirektør på Grand Hotel by Scandic. (Foto: Morten Holt)

Forlater Grand Hotel

Fredrikke Næss har valgt å si opp sin stilling som hotelldirektør på Grand Hotel Oslo by Scandic etter snart seks år i stillingen. Inntil ny hotelldirektør er på plass, vil Toril Flåskjer ivareta rollen som hotelldirektør det ærverdige Oslo-hotellet.

Publisert

Næss fratrer offisielt stillingen i midten av desember i år, og arbeidet med å finne hennes etterfølger har startet.

Toril Flåskjer forlater Scandic Fornebu for å styre Grand Hotel by Scandic til ny hotelldirektør er på plass. (Foto: Morten Holt)

Flåskjer overtar til ny direktør er på plass

Inntil ny hotelldirektør er på plass, vil Toril Flåskjer skal ivareta rollen som hotelldirektør på Grand Hotel Oslo by Scandic til ny hotelldirektør er på plass.

Flåskjer har lang erfaring fra hotell- og reiselivsbransjen, og kommer fra stillingen som hotelldirektør ved Scandic Fornebu. I tillegg har hun engasjert seg med en rekke verv innen blant annet Kvinner i Business, HSMAI og Visit Oslo.

– «Norges mest spennende hotelldirektørstilling»

Næss ble ansatt i 2013, og sammen med teamet på Grand har hun ledet hotellet gjennom en betydelig fornyelsesprosess.

– Jeg ønsker å takke Næss for en fantastisk innsats gjennom sine nesten seks år i det som trolig er Norges mest spennende hotelldirektørstilling, Grand Hotel Oslo by Scandic har under hennes ledelse vært igjennom en betydelig fornyelsesprosess der fokus har vært på å bevare hotellet sin unike sjel og karakter, videreutvikle Grand som en attraktiv arbeidsplass, forsterke kundegrunnlaget med flere og nye kundesegmenter og samtidig besørge for at hotellet har en sunn økonomi. Nå skal vi gå gang med jakten på hennes etterfølger som hotelldirektør på Norges mest ikoniske hotell, sier administrerende direktør i Scandic Norge, Svein Arild Steen-Mevold i en pressemelding.

Nye utfordringer for Næss

Næss ser tilbake på sin tid på Grand Hotel Oslo med stolthet, og hun ser nå frem imot nye utfordringer.

– Det er med stolthet jeg overlater hotellet til min etterfølger. Hotellet er virkelig blitt en perle som skinner som aldri før. «Team Grand» er et fantastisk og serviceorientert hotellteam, og jeg takker for tilliten fra både ansatte, eiere og operatører. Det har vært en ære å få lede hotellet fra 2013 og frem til i dag. Nå er tiden inne for ny ledelse på Grand Hotel Oslo, og jeg skal videre i min karriere, sier Næss.

Ha alltid den røde løperen klar!

I mer enn 140 år har Grand Hotel Oslo ønsket norske som internasjonale gjester, statsledere, kjente personligheter og Nobel Fredsprisvinnere velkommen, og hver dag på Grand er spesiell.

Nå er hotellet og Scandic Hotels på let etter Næss’ etterfølger.

– Et tips til min etterfølger, pass alltid på å ha fremme den røde løperen. Du får alltid bruk for den her på Grand, sier Næss.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS