Scandic Hotels er med i Gress Gruppen. Grand Hotel Oslo er en del av Scandic Hotels.
Scandic Hotels er med i Gress Gruppen. Grand Hotel Oslo er en del av Scandic Hotels.

Solera Norge med storkontrakt med Gress Gruppen

Solera Norge har inngått en ny samarbeidsavtale med innkjøpssammenslutningen Gress Gruppen. Avtalen, som trer i kraft fra 1. februar 2024, er verdsatt til rundt 275 millioner kroner.

Kjededirektør uteliv hos Solera Norge, Ottar Ferstad.
Kjededirektør uteliv hos Solera Norge, Ottar Ferstad.

– I sterk konkurranse med andre aktører i bransjen, har vi sikret oss Norges største kjedeavtale på vin og musserende vin, sier kjededirektør uteliv hos Solera Norge, Ottar Ferstad.

 Solera Norge sin ambisjon er å være det foretrukne valget for kunder og partnere i Norge, som tilbyr Norges beste markedstilgang og den bredeste og mest attraktive vin- og drikkevareporteføljen til det norske horecamarkedet.

– Skape mer verdi og muligheter 

– Samarbeidsavtalen med Gress Gruppen er i tråd med vår overordnede strategi. Vi har samarbeidet med Gress Gruppen i en årrekke. De har tro på oss og våre ambisjoner. Med denne nye, langsiktige avtalen er jeg sikker på at vi sammen kan skape enda mer verdi og muligheter for våre kunder, sier Ferstad. 

Avtalen innbefatter følgende kjeder med alkoholservering i Norge: Scandic Hotels, Radisson Hotel Group, Hurtigruten, Bitastad, Compass Group, Heimr Collection, Gate Gourmet, Norlandia Hotel Group og O`Learys.

– God kompetanseoverføring til våre ansatte 

– Samlet har vinselskapene i Solera Norge en av de største vinporteføljene i landet. Deres omfattende portefølje og kompetente salgsapparat sikrer at vi både får god kompetanseoverføring til våre ansatte og et godt og riktig utvalg av vin og musserende å tilby våre gjester, sier Marcus Ertl hos Gress Gruppen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS