På Hotel Bristol i Oslo får du servert kjøtt i særklasse. – Vi stiller veldig høye krav, forteller kjøkkensjef Jan Frode Berntsen.
I Bristol Grill på Hotel Bristol i Oslo får du servert kjøtt i særklasse. – Vi stiller veldig høye krav, forteller kjøkkensjef Jan Frode Berntsen.

Serverer kjøtt du knapt får noe annet sted i landet

På Hotel Bristol i Oslo får du servert kjøtt i særklasse. – Vi stiller veldig høye krav, forteller kjøkkensjef Jan Frode Berntsen.


For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1350,-
(herav mva kr 150)

Kort

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1350,-
(herav mva kr 150)

Faktura

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1000,-
(herav mva kr 0,-)

Kort

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1000,-
(herav mva kr 0,-)

Faktura

Powered by Labrador CMS