Tabasco lanserer sin sterkeste saus noensinne

Haugen-Gruppen lanserer to nye sauser i Norge, Tabasco Scorpion Sauce og Tabasco Sriracha Sauce. Tabasco Scorpion Sauce er nesten ti ganger mer intens enn den originale Tabasco-sausen.

Publisert

Tabasco Sriracha Sauce er laget for matelskernes voksende appetitt på spennende komplekse smaker, mens Tabasco Scorpion Sauce tilfredsstiller et økende behov for intens smak.

Dette er den sterkeste sausen fra McIlhenny Company.

Tabasco Scorpion Sauce

Tabasco Scorpion Sauce, som har mellom 25 000 og 30 000 scoville, er nesten ti ganger mer intens enn Tabasco Original Pepper Sauce.

Denne nye sausen, laget av en kombinasjon av skorpion chili, blandet med guava, ananas og en skvett Tabasco-saus.

Den passer i gryter og marinader, og anbefales å bruke i varme retter der den komplekse smaken kommer frem veldig ulikt sammenlignet med når den brukes som topping på pizza og meksikansk mat.

Tabasco Sriracha Sauce

Siden populariteten til Sriracha-smaken har eksplodert i den globale markedet, og serveres fra nudlerbarer til streetfood-boder, har chiliekspertene hos Tabasco arbeidet i lang tid for å perfeksjonere sin egen Sriracha-saus.

Sausen er inspirert av det asiatiske, laget av søt chili og hvitløk, men er også tilsatt den originale Tabasco-sausen.

150 år

Med mer enn 150 års erfaring med håndverk så har McIlhenny Company lenge laget nye og innovative smaker for å utvikle flere spennende hotsauser som tilfredsstiller ganen til gjester og profesjonelle kjøkkensjefer.

Tabasco Scorpion Sauce og Tabasco Sriracha Sauce er tilgjengelig hos storkjøkkengrossister i hele Norge. og distribueres av Haugen- Gruppen AS.

McIlhenny Company

Siden 1868 har McIlhenny Company produsert Tabasco-merkeprodukter, som selges i 195 land over hele verden, og merket på 25 språk og dialekter.

Selskapet lager en serie med peppersauser.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS