Kjøkkensjef («Executive Head Chef» på Havila Kystruten, Andre Karoliussen (til venstre) og OL-mester i kokkekunst, Gunnar Hvarnes sier maten skal bli minst halvparten av grunnen til å reise med Havila Kystruten. (Foto Tom Haga/Havila Kystruten)
Kjøkkensjef («Executive Head Chef» på Havila Kystruten, Andre Karoliussen (til venstre) og OL-mester i kokkekunst, Gunnar Hvarnes sier maten skal bli minst halvparten av grunnen til å reise med Havila Kystruten. (Foto Tom Haga/Havila Kystruten)

Speiler kysten i sitt nye matkonsept

Hotelldirektør for Havila Kystruten, Camilla Løvlien, og landslagsmanager, OL-mester og tidligere deltaker og coach for Norge i Bocuse d’Or, Gunnar Hvarnes, sjøsetter et konsept der de har delt opp kysten i fire strekninger.


For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1 125,-
(herav mva kr 125,-)

Kort

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1 125,-
(herav mva kr 125,-)

Faktura

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 800,-
(herav mva kr 0,-)

Kort

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 800,-
(herav mva kr 0,-)

Faktura

Powered by Labrador CMS