Illustrasjonsfoto: Mojob

Enklere rekruttering til servicebransjen

Mojob er et mobilt jobbmarked og rekrutteringsverktøy som i leverer en mobilapplikasjon som lar jobbsøkere søke jobb på en ny og enklere måte. Nå sikter selskapet seg mot servicebransjen.

Publisert

– Vi i Mojob gjør rekruttering i servicebransjen enklere og mer effektivt. Vi ser at horeca-segmentet har spesielle rekrutteringsbehov. Derfor leverer vi en brukervennlig tjeneste som kommuniserer med mobil og bruker kunstig intelligens i utvelgelsesprosessen. Dette gjør at bedrifter sparer tid. 65 000 har lastet ned appen, og 3000 jobber har blitt formidlet, sier Tobias Nervik, som er daglig leder i Mojob.

Rekrutteringsprosessen enklere

– Vi gjør rekrutteringsprosessen til bedrifter lettere, automatisert med ny teknologi innen kunstig intelligens og kommunikasjon. Vi legger søkelyse på at jobbsøker skal vise personlighet i jobbsøknaden, opplyser han videre.

Både PC og mobil

Bedrifter kan bruke Mojob på PC og mobil. Mojob fokuserer på bedrifter der rekruttering gjøres av personer med andre ansvarsområder i tillegg til rekruttering (horeca, dagligvare, detaljhandel, kundeservice og lager).

– Vi jobber med ledende bedrifter innen disse sektorene i Norge. Tjenesten sparer bedriftene tid og penger da vi når ut til kandidatene på mobil, som lar de få alt inn i et system. Produktet er lett å ta i bruk, og mye av prosessen blir automatisert. Produktet vårt er skalerbart, og vi har internasjonale ambisjoner. Vi ønsker å snu jobbsøking og rekruttering på hodet! Vi er overbevist om at vi kan utfordre tunge systemer og bemanningsbyråer. Over 65 000 har lastet ned appen og over 3000 jobber har blitt formidlet, melder Nervik.

Gi tilbake

Bedriften ønsker også å gi noe tilbake til samfunnet.

– Vi har derfor etablert den veldedige organisasjonen, Give a Job. Give a Job bruker Mojob- teknologien til binde lokalt næringsliv sammen med mobile flyktninger. Vi avholder arrangementer for å promotere denne tjenesten og vi avholdte første arrangement i Trondheim 3. desember, melder Nervik.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS