MasahiroKokk3beste2012

Mads André Hansen ble Årets Masahiro Kokk

I fjor vant han Spanish Tapas Contest, eller det som kan regnes som et uoffisielt NM i tapas. Like før påske vant han Årets Masahiro Kokk 2012. Den unge lovende kokken Mads André Hansen (22), som er kokk på Strand Restaurant, hevder seg godt i konkurransesammenheng.

Publisert

Mads André Hansen (midten) vant Årets Masahiro Kokk 2012 foran Olav Børtveit, som ble sølvvinner og Karl Torbjørn Andersen som ble bronsevinner. Her sammen med Jørn Aronsen (til venstre) i Arons AS.

Den lovende 22-årige kokken ble belønnet med et sett Masahirokniver og et gavekort for seieren.

Les også: Mads André Hansen vant det Spanish Tapas Contest 2011

Konkurransen var åpen for alle lærlinger og unge kokker opp til 24 år, og seks deltakere var med i konkurransen.

Sølv til Børtveit, bronse til Andersen

Hansen vant foran Olav Børtveit, som ble sølvvinner og Karl Torbjørn Andersen som ble bronsevinner.

Konkurransen foregikk etter Mystery Basket-prinsippet, og det var sei og Stange-kylling som deltakerne måtte arbeide med.

Foruten Hansen, Børtveit og Andersen deltok Tommy Borgen, Jørgen Andre Ravneberg og Fredrik Klev i konkurransen.

Team Masahiro Norge

Team Masahiro Norge, som står bak konkurransen sammen med Arons AS, består av de kjente kokkene Bjørn Svensson, Kjartan Skjelde, Ole Martin Alfsen, Even Ramsvik, Sven Erik Renaa og Tom-Victor Gausdal.

Dommere i konkurransen var Bjørn Svensson, Even Ramsvik, Kjartan Skjelde og Ole Martin Alfsen.

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

"

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS