SalomonFingermatHaugenGr

Enkel fingermat for serveringsbransjen

Nye fingermatprodukter skal spare verdifull tid for ansatte hoteller, restauranter og andre serveringsteder. Haugen-Gruppen har inngått avtale med tyske Salomon FoodWorld om leveranser av tapasretter som raskt kan tilberedes i ovn eller serveres etter tining.

Publisert

Reker med papaya, dandert i en salatbolle laget av bananblader er en av rettene Haugen-Gruppen lanserer i Norge for serveringsbransjen. (Foto: Salomon Foodworld)

I første omgang er det ni ulike produkter som lanseres, fordelt på smaker fra Asia, USA og Middelhavsområdet.

Sjømat og grønnsaker

De ulike fingermatproduktene består av blant annet fisk, skalldyr, ost, grønnsaker og frukter.

Blant annet lanseres en asiatisk rekesalat med papaya, cashewnøtter og gulrøtter.

En rett med den asiatiske hvitfisken pangasius leveres på bambuspinner. Fisken er smaksatt med søt chilisaus og kan serveres på mellom to og et halvt og nesten 12 minutter, avhengig av tilberedelsesmetode. En tredje rett er ostenuggets med grønn chili som kan frityrstekes på tre minutter.

Også vegetar

For de som foretrekker vegetarretter, lanseres også en fingerrett med navnet Thai Veggie.

Dette er små sprø deigpakker som minner om vårruller. De er tredd på pinner og pakkene inneholder minimais, løk, gulrøtter, vårløk, kål og vannkastanjer.

Salomon FoodWorld har utviklet en rekke andre fingermatprodukter i samme serie, og det er ikke utenkelig at disse også lanseres i Norge på et senere tidspunkt, melder Haugen-Gruppen.

Webside:www.haugen-gruppen.no

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS