Findus steinbitburger

Nyheter for storkjøkkenet fra Findus

Findus Foodservices har lansert en rekke nyheter for storhusholdningsmarkedet denne vinteren.

Publisert

Sei Loins, MSC-merket, 60-100 g

Findus Sei Loins. (Foto: Findus)

Det beste stykket av seifilet fra MSC-godkjent fiskeri i Barentshavet. Stykkene kuttes av den fineste delen av seiryggen og blir jevne i størrelsen. Resultatet muliggjør jevnere utporsjoneringer på tallerkenen. Fisken er rik på protein og B12-vitaminer.

5,0 kg (ca. 63 x 80 g) uglassert vekt

Steinbitburger, 120 g

Findus steinbitburger. (Foto: Findus)

Den nye steinbitburgeren kjennetegnes med ekstra høyt innhold av fisk og steinbit. Den er smaksatt med purre. Kan brukes som lunsjrett, middag, pålegg ellerburger.

4,8 kg - (2 x 2,4 kg)

Fiskeburger, innbakt, 120g

Findus seiburger (Foto: Findus)

Den rektangulære tempurapanerte seiburgeren passer i ethvert serveringskonsept. Kundene kan tilberede den på flere måter. Kjøkkenet kan servere denne godbiten som Fish`n Chips, som "in hand food" eller med grovt eller fint brød som burger.

6,0 kg - (5 x 1,2 kg - 50 x 120 g)

Pizza m/speltbunn, økologisk

Findus pizza med speltbunn. (Foto: Findus)

Nå kan kundene servere sunn, økologisk pizza med speltmel i bunnen til mange spisegjester på samme tid. Findus` nye pizza er GN 1/1 tilpasset slik at hele ovnskammeret kan fylles. Kunden velger selv hvilken bitstørrelse han vil dele pizzaen opp i.

7,5 kg - (6 x 1,25 kg)

Wok Taste Exotic

Findus Wok Exotic. (Foto: Findus)

En ny fargerik og smakfull wokblanding som er rask å tilberede. Med tilberedning i wokpanne gjør varmebehandlingen denne delikate mixen til en crispy opplevelse.

Findus har gitt blandingen en asiatisk-inspirert smaksprofil, noe som gjør wok-blandingen anvendelig som garnityr til både fisk, kylling, kjøtt eller skalldyr. Den kan også serveres som en egen grønn rett, gjerne med litt brød til.

6,0 Kg - (3 x 2 kg - løsfryst)

Webside: www.findusfoodservice.no

Powered by Labrador CMS