Supermat i praksis nett

Supermat i praksis

Supermat i praksis er en av flere bøker i Superform-serien. Boken er skrevet av I FORMs matskribent Anne Larsen i samarbeid med kostholdsekspert Martin Kreutzer.

Publisert

Supermat i praksis. (Foto: Heidi Fjelland)

Frukt og grønnsaker trenger ikke å være eksotiske for å gjøre seg fortjent til tittelen supermat.

I denne boken kan man lære om 22 lett tilgjengelige supermatvarer som blant andre blåbær, tomater, rabarbra, nøtter og brokkoli. Vi lærer 66 oppskrifter basert på de 22 sunneste råvarene, hvordan vi kan kose oss med og benytte oss av disse supermatvarene i en travel hverdag.

Dette er nyttig og sunt enten man ønsker å senke stressnivået, gå ned i vekt, sinke aldringsprosessen, forebygge forkjølelse eller minske kreftrisikoen.

66 oppskrifter

Blant de 66 oppskriftene i boken finner vi14 raske forretter, 31 spennende middagsretter, 6 lette desserter, 4 enkle bakverk, 6 delikate drikker og 5 nye tilbehør

Bokens første del forteller oss om hvorfor vi skal spise fargerik mat, en liten fargeguide i forhold til hva fargene sier oss om nyttestoffene i råvarene, og en tabell som viser Orac-verdien - et mål for matens antioksidantverdi.

Råvarenes egenskaper

Bokens andre del inneholder grundig informasjon om hver enkelt av de 22 råvarene og dets fantastiske egenskaper. De 22 råvarene er hver for seg hovedingrediens i oppskriftene som følger. Maten er presentert på en fargerik og fristende måte med flotte detaljerte bilder.

Helt bak i boken er det en Plantestoffenes abc.

En artig og inspirerende bok for de som er opptatt av fargerik og sunn mat, fullstappet av antioksidanter og velgjørende stoffer for kropp og sinn. Og det virker så enkelt....

Bokens motto må være: Spis mat i så mange farger som overhodet mulig, da legger du grunnlaget for en kropp i toppform!

Tittel: Supermat i praksis

Forfattere: Anne Larsen og Martin Kreutzer

Forlag: Cappelen Damm

Antall sider: 127

Pris: 199 kroner

Powered by Labrador CMS