Sofie Lindkvist Best Western Sunndalsøra nett

Ny direktør på Best Western Sunndaløra Hotell

Sofie Lindkvist (26) er nyansatt Direktør Trainee og konstituert direktør på Best Western Sunndalsøra Hotell. Tidligere direktør på Best Western Sunndalsøra Hotell, Jens Brokmann, har overtatt direktørstillingen på Best Western Horten Hotell.

Publisert

Sofie Lindkvist. (Foto: Best Western)

Best Western Sunndalsøra Hotell er eid og drevet av Norlandia Hotel Group (NHG), men markedsføres under Best Western-paraplyen.

Fra Bollnäs i Sverige

Sofie Lindkvist kommer fra Bollnäs i Sverige, og har en Bachelor in Administration and Economics fra Örebro Universitet. Hun kjenner til Best Western-organisasjonen, og har tidligere arbeidet på blant annet Best Western Grand Hotell i Sverige og Best Western Princess on Portland i England.

-Tilegne meg kunnskap

–Jeg kommer til å ha min arbeidsplass på Sunndalsøra, men i løpet av det første året er planen at jeg skal reise til hovedkontoret i NHG, samt andre hoteller innen NHG for å tilegne meg kunnskap og alle de egenskaper en hotelldirektør bør ha. Som Direktør Trainee hos NHG kjenner jeg at jeg får en bra start og god utvikling da jeg anser at det finnes mye kunnskap innen kjeden, sier Sofie Lindkvist i en pressemelding.

Powered by Labrador CMS