Nytt om navn fra Møre og Trøndelag

Nyheter om navn fra Møre og Trøndelag.

Publisert

Stig Magne Torve har startet opp Støren Bakericafé, i Lium Bakeri sine gamle utsalgslokaler. Torve er fra Soknedal og har jobbet hos Mesterbakeren i Trondheim de siste årene. Med 17-års erfaring fra bransjen går han nå egne veier. - Forretningsideen er å tilby ferske brød og konditorvarer til høy kvalitet som vi skal servere med et glimt i øyet, sier Stig Magne. Kristin Stornes er ny eier av Singsås Bakeri. Kristin Stornes har vært ansatt ved Singsås Bakeri i over 16 år, og hennes svigerforeldre etablerte bedriften i 1981. Hun har stor tro på den lokale bedriften.

Kjell Inge Røkke og Arthur Buchardt investerer vel 500 millioner kroner i et nytt storhotell i Oppdal. Bjørn Ove Ansnes fra Sunndal blir leder for det nye storhotellet.

Resort- og hotellkomplekset på Oppdal får 210 rom, hvor andelseiere kan kjøpe seg en leilighet som enkelt kan gjøres om til to hotellrom. Det 12 000 kvadratmeter store hotellet på fire etasjer kan ta imot 300 personer samtidig, og vil ha en stor spa- og velværeavdeling. Planen er at det skal stå ferdig til vintersesongen i 2010.

Kirsten Pittermann er ny daglig leder for Vertshuset Røros. Pittermann har vært restaurantsjef ved Quality Hotel & Resort Røros de siste fire og et halvt årene. Før det har hun blant annet vært restauratør ved Havfruen restaurant i Trondheim, og salgsansvarlig EC Dahls bryggeri.

Powered by Labrador CMS