Årets Hotelier 2010

Seilet-direktør Ragnar Palsson Årets Hotelier 2010

Hotelldirektøren på Rica Seilet Hotel i Molde, Ragnar Palsson, fikk under Serviceforum 2010 i Stavanger utmerkelsen Årets Hotelier 2010. Juryen begrunner sitt valg med Ragnar Palssons personlighet og engasjement som er til nytte for hele bransjen.

Publisert

Ådne Skurdal (fra venstre), Cornell Hotel Society Norway Chapter, Ragnar Palsson, direktør Rica Seilet Hotel og Sidsel Haavardtun, personaldirektør Rica Hotels.

Markedsmessige resultater og et godt forhold til personalet og lokalbefolkningen har vært viktige kriterier hvor Palsson bemerker seg svært positivt.

Juryen fremhever også at Rica Seilet Hotels sterke posisjon har bidratt til å løfte resten av bransjen i Molde, der Palssons innsats har spilt en stor rolle.

Blant mange innkomne forslag ble tre verdige kandidater oversendt juryen til nominasjon.

Motivere ledere

For å motivere ledere og skape forståelse for viktigheten av videreutdanning og innsikt i nye trender innen hotellnæringen, har Cornell Hotel Society Norway Chapter tatt initiativ til prisen Årets Hotelier.

Formålet med utdelingen er å fremme resultatorientert og nytenkende lederskap blant fremgangsrike hotellfolk. Det blir lagt vekt på at nominerte kandidater er under 40 år og har ledet en hotellvirksomhet i minst to år.

Opphold i USA

Prisen er to ukers etterutdannelse på ”General Manager Program” (GMP) i juni 2010 ved Cornell University – School of Hotel Administration i USA, inkludert reise og opphold. GMP er et krevende kurs hvor høyt kvalifiserte hotelldirektører fra velrenommerte hoteller rundt om i verden deltar.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS