FredrikLarstorpCashFreeVending
FredrikLarstorpCashFreeVending

Satser på kortbetalingsløsninger

Kontantene er i ferd med å forsvinne. Nå tar bankkortene over, også i de mange forskjellige automatene. – I Norden foregår nå om lag 95 prosent av all betaling med kort. Mynt er på vei ut, forteller daglig leder Fredrik Larstorp i firmaet Cashfree Vending AS.

Publisert

Fredrik Larstorp fra det forholdsvis nyeetablerte firmaet Cashfree Vending, som satser på ulike fleksible kortbetalingsløsninger for ulike typer automater. (Foto: Morten Holt)

- Bruk av kort kommer i større og større grad også ved betaling av småbeløp, som for eksempel i ulike type brus- og matautomater på større arbeidsplasser og i kantiner, sier Fredrik Larstorp.

Ulike løsninger

Firmaet ble etablert i 2007 for å tilby fleksible kortbetalingsløsninger for ulike typer automater med ulike typer kort/løsninger som betalingsmiddel.

Den første tiden gikk med til forskning og utvikling, og i det første regnskapsåret (2009) omsatte firmaet for 600 000 kroner, men i år 2011 er det budsjettert med en omsetning på 11 millioner kroner.

Daglig leder i Cashfree Vending AS, Fredrik Larstorp. (Foto: Morten Holt)

11-dobler omsetningen i 2011

– Vi omsatte for like mye i januar 2011 som vi gjorde i hele 2010, så vi ser at vi har truffet i markedet. Vi har mål om å selge 500 løsninger i løpet av året, og vår målgruppe er for eksempel kantiner, hoteller og treningssentre. Vi ser at det er økt aksept og bruk av selvbetjeningsløsninger med kort, sier Larstorp, som startet som daglig leder i selskapet 1. oktober 2010.

Når kundene inngår avtalen (engangskostnad) gjennom og får lisens (årlig beløp), kan de via en portal på nett til enhver tid ha full kontroll over hvilke transaksjoner som foregår på automaten. – Du kan følge omsetning, vareflyt og hvilke produkter som selges time for time. Slik kan du også endre produktutvalget til de som selger best, forklarer Larstorp.

Cashfree Vending er lokalisert i Oslo med fire ansatte.

Les om firmaet og løsningene her

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS