Anant Vithlani. (Foto: Nordic Choice Hotels)
Anant Vithlani. (Foto: Nordic Choice Hotels)

Choice-leder blir styreleder i HSMAI

Anant Vithlani, «Vice President Sales» hos Nordic Choice Hotels, blir ny styreleder i bransjeorganisasjonen HSMAI Region Europe Sales Advisory Board.

Publisert

I sin nye rolle ønsker han å øke utveksling av kunnskap i reiselivsbransjen ytterligere, og er overbevist om at HSMAI har mye å bidra med i en tid hvor utviklingen i bransjen går raskt.

– Samtlige medlemmer i vårt Advisory Board sitter på mye verdifull kunnskap. Jeg vil gjøre det enklere å dele denne kunnskapen mellom deltakerne, slik at den spres videre i bransjen. Det vinner alle på. Som en bit i et stort selskap, er dette også en måte for Nordic Choice Hotels å være med å diskutere de utfordringer som finnes, samt bidra til bransjens utvikling gjennom meg, sier Anant Vithlani.

Rask utvikling

Anant Vithlani har en formidabel bakgrunn fra salg innom flere ulike bransjer, men det siste tiåret i hotellbransjen. De siste to årene har han vært «Vice President Sales» i Nordic Choice Hotels.

I fjor ble han med i HSMAIs Sales Advisory Board. Som ny styreleder planlegger han å øke gruppen i Advisory Board fra 11 til 20 personer for å tilføre mer kompetanse og erfaringsutveksling i gruppen.

– Vi befinner oss i en tid der utviklingen går raskt, og det er ekstremt viktig å ha oversikt over trender og utvikling i bransjen. Nettopp det å holde meg oppdatert om bransjeutviklingen var ett av de fremste argumentene for at jeg ble med i HSMAI i utgangspunktet. Det inngår også i mitt ansvarsområde som Vice President Sales i Nordic Choice Hotels å ha det holistiske perspektivet fra utsiden og inn, sier Vithlani.

God ambassadør for bransjen

– Anant Vithlani er interessert i hele tiden å utvikle seg selv, sine kolleger og bransjen, og har en evne til å gjøre mennesker rundt seg bedre. Han er en god ambassadør for bransjen i helhet, og Nordic Choice Hotels spesielt, og at han nå tar over som styreleder, er bra for ham, for oss og for Nordic Choice Hotels, sier president og CEO HSMAI Region Europe, Ingunn Hofseth, i en pressemelding.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS