Hotel Continental Relax & Spa i Halmstad blir et Best Western-hotell. (Foto: Hotellet)

Ærverdig Halmstad-hotell inn i Best Western

Halmstadhotellet Hotel Continental Relax & Spa blir nå et Best Western-hotell. Hotel Continental blir et såkalt BW Signature Collection-hotell.

Publisert

– Da vi hørte om BW Signature Collection, som er fellesbetegnelse for unike hotellkonsept, følte vi umiddelbart at det egnet seg veldig godt for oss. Samtidig får vi fordelen av å bli del av et større nettverk med en aktiv kundeklubb, samarbeidsavtaler og ikke minst kolleger over hele verden,
sier Jenny Bänsch Larsson, deleier på Hotel Continental Relax & Spa.

Sammen med kusinen og Jeanette Nerman, startet de å drive hotell sammen i 20-årsalderen.

«Hotellet er en lokal møteplass for mange Halmstad-beboere og tilbyr konferansemuligheter, møterom, spa med behandlinger, populære afterwork-arrangementer og en godt besøkt frokostbuffet», heter det i en pressemelding.

Innredning og design

I begynnelsen av året passerte Best Western Hotels & Resorts 100 hotell-medlemmer i Sverige, hvilket gjør hotellfamilien til Sveriges største per antall hoteller.

Best Western Hotels & Resorts består av flere underliggende varemerker, alle med sitt spesifikke preg. Varemerket BW Signature Collection er en betegnelse for utvalgte hotell med unike innredningskonsept og gjennomtenkt design.

Les også: 100 Best Western-hoteller i Sverige

– Genuint lokalt engasjement

– Hotel Continental Relax & Spa, som drives av to ildsjeler med et genuint lokalt engasjement, passer perfekt inn i vår hotellfamilie som nettopp verner om det lokale entreprenørskapet. Vi tar imot hotellet med åpne armer, og håper og tror at Bänsch Larsson og Nerman vil trives i «familien», sier Sverige-sjef i Best Western Hotels & Resorts, Johan Michelson.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS